Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

06/12/2016

Accu Sony VAIO PCG-Z505

HP is al lange tijd een grote speler op de markt voor zakelijke hardware, en notebooks horen daar zeker bij. Dat soort modellen kenmerkt zich onder andere door ondersteuning voor dockingsstations, uitgebreide support en de aanwezigheid van bijvoorbeeld een 4g-module, zodat je overal online kunt. HP is erg benieuwd naar wat de kritische community van Tweakers van een aantal van deze modellen vindt en organiseert daarom dit testpanel.Onder de zes deelnemers worden drie verschillende typen notebooks verspreid: een Elite X2 1012, voorzien van een afneembaar toetsenbord en een stylus, een Elitebook Folio, met een 4k-touchscreen en de Zbook Studio, die gekenmerkt wordt door zijn krachtige hardware. Elke tester krijgt een notebook thuisgestuurd en vervolgens twee weken de tijd om het product te reviewen. Na plaatsing van de reviews worden de drie beste testers vervolgens uitgenodigd op Tweakers HQ om de notebooks verder onder handen te nemen. Samen met HP schroeven de testers de notebooks bijvoorbeeld open om in detail naar de hardware en bouw te kijken, en zullen ze de dockingstations nader bekijken. Dit alles wordt opgenomen op video, waarvan het resultaat bij de reviews geplaatst wordt.

Alle zes testers krijgen na afloop een bedankje in de vorm van een HP Roar Travel Speaker ter waarde van 130 euro. Dit is is een draadloze bluetooth-luidspreker met ingebouwde standaard, waarvan je de ingebouwde 4000mAh-accu ook kunt gebruiken om je telefoon, tablet of ander usb-apparaat op te laden. Lijkt dit je wat? geef dan in onderstaande poll aan dat je graag mee wil doen.Medion heeft op de IFA-beurs een nieuwe convertible geïntroduceerd. Deze beschikt over een 12,5"-scherm, dat op een kickstand geplaatst kan worden. Daarnaast introduceert Medion een nieuwe 13,3"-laptop met een behuizing van aluminium.

Het aanraakgevoelige scherm van de P3401T-convertible heeft een resolutie van 1920x1200 pixels. Het apparaat beschikt verder over een Intel Core m7-processor van de Skylake-generatie, en kan voorzien worden van maximaal 8GB werkgeheugen en van een ssd met een opslagcapaciteit tot 512GB. Wat de verbindingsmogelijkheden betreft beschikt de convertible over een usb-c-, usb 3.0- en usb 2.0-poort. Ook wifi-ac en bluetooth 4.1 zijn aanwezig, naast een kaartlezer. De gebruiksduur zou tot acht uur moeten bedragen, meldt Medion. Het gewicht van de tablet bedraagt 1,17kg en het toetsenbordgedeelte weegt 830g.

Medion P3401TMedion P3401TMedion P3401T
De aluminium laptop heeft een dikte van 17mm en beschikt over een 13,3"-scherm met een resolutie van 3200x1800 pixels. De processor van de S3409 is een Intel Core i7 van Intels Kaby Lake-generatie en het apparaat kan maximaal beschikken over 8GB werkgeheugen. Opslag is in de vorm van een ssd mogelijk tot een capaciteit van 512GB. De verbindingsmogelijkheden bestaan uit wifi-ac en bluetooth 4.1, een usb-c-aansluiting, twee usb 3.0-poorten, een kaartlezer en een hdmi-aansluiting. De driecellige accu moet het tot maximaal zeven uur volhouden. Het gewicht van de laptop is 1,5kg. Medion kondigde eerder een soortgelijk model aan, dit is volgens Heise.de echter nooit beschikbaar gekomen.

Medion S3409Medion S3409Medion S3409
De P3401T-convertible is vanaf het vierde kwartaal van dit jaar te verkrijgen voor een vanafprijs van 799 euro. De S3409-laptop heeft eveneens een prijs vanaf 799 euro en komt in dezelfde periode beschikbaar. De prijs van mogelijke configuraties is nog niet bekend.
Some IBM customers took advantage of a too-good-to-be-true deal on the computer maker's Web site today, ordering dozens of the company's laptops for $1 each.
For about an hour this morning, IBM's Web store listed two different versions of its ThinkPad i Series 1400 computer for $1 each, a company representative confirmed. The machines typically sell for between $1,300 and $2,300.

IBM blamed the discrepancy on a data error and said it has begun notifying customers that it can't honor the discounted price. "We can't sell these for a dollar," a company representative said. "We'll work something out with our customers."AnandTech heeft een blik geworpen op een nieuw product van Matrox. Dit bedrijf, dat eens zeer populair was vanwege zijn hoge kwaliteit videokaarten, is de laatste jaren wat minder in het nieuws op het gebied van zijn videokaarten. Matrox is echter nog steeds actief op het gebied van het weergeven van computerbeelden.

Matrox DualHead2GoDe DualHead2Go is met name bedoeld voor gebruik in combinatie met een laptop, zoals de naam al suggereert. Het is namelijk nog niet echt gebruikelijk dat een laptop over twee of meer monitor-aansluitingen beschikt. Dit probleem probeert Matrox op te lossen met de DualHead2Go. Het apparaatje dient te worden aangesloten op de (analoge) monitoraansluiting. Het inkomende signaal wordt vervolgens gesplitst in twee analoge videosignalen. Het apparaat doet volgens de reviewer van AnandTech precies wat het claimt. Het enige bezwaar is echter de toepasbaarheid en de prijs. Het apparaat moet namelijk 169 dollar kosten. Daarnaast is het de vraag hoeveel laptopgebruikers verlegen zitten om twee monitoraansluitingen. Volgens de reviewer zal het apparaatje alleen nuttig zijn voor zakelijke gebruikers.
Bij ZDNet is een artikel te vinden over de nieuwste ontwikkelingen van Apples Mac OS X voor computersystemen die zijn gebaseerd op Intel-componenten. Deze versie van het besturingssysteem zal volgend jaar op de markt verschijnen, tegelijk met de Apple-computers die gebaseerd zijn op Intel-processors. De site heeft de Intel-versie van Mac OS X geïnstalleerd op een Toshiba Portégé M300-laptop. Deze laptop is gebaseerd op Intels Centrino-platform en beschikt over een Pentium M-processor en een Intel 915G-chipset met een geïntegreerde grafische Intel-chip.

Les commentaires sont fermés.