Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

27/12/2016

Accu Asus A32-F5

Samsung Chromebook-stapelChrome OS biedt volgens Google grote voordelen voor educatieve omgevingen. Vooral het beheer van de laptops zou eenvoudig zijn. Beheerders kunnen bijvoorbeeld gebruikersgroepen met verschillende rechten maken en apps vooraf installeren en blokkeren. Ook is het mogelijk om de netwerktoegang te beheren, zodat gebruikers met behulp van webfilters en firewalls beschermd worden.Naast de onlinebeheersoftware levert Google verschillende apps mee op de Chromebooks. Voor gebruik binnen educatieve omgevingen heeft Google drie verschillende softwarepakketten samengesteld. Een daarvan is gericht op de basisschool, de andere twee zijn bedoeld voor gebruik op de middelbare school. Systeembeheerders kunnen de pakketten aanpassen of zelf een pakket apps samenstellen.Naast eenvoudig beheer kunnen de Chromebooks volgens Google ook een forse kostenbesparing opleveren. Dat zou komen door de lage aanschafprijs, maar ook doordat het gebruik van Googles cloudinfrastructuur goedkoper is dan het opzetten en beheren van een eigen netwerk. Die besparing is volgens Google gemiddeld 4400 euro per Chromebook per drie jaar. Ook voor zakelijke omgevingen heeft Google een Chromebook-programma opgezet. Het gebruik van Chromebooks in zakelijke omgevingen levert volgens Google een gemiddelde besparing van 4100 euro per Chromebook per drie jaar op.

Behalve in Nederland biedt Google vanaf deze week in vijf andere landen de speciale programma's voor scholen en bedrijven aan. In een blogpost heeft de ontwikkelaar laten weten dat het in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland en Ierland ook de mogelijkheden voor scholen en bedrijven gaat aanbieden. Daarnaast is Google begonnen met de verkoop van Chromebooks op de Nederlandse website. Het is de eerste keer dat Google zelf laptops in Nederland uitbrengt. Eerder waren er al wel Chromebooks verkrijgbaar, maar toen ging dat niet via Google. In andere landen, zoals de Verenigde Staten, past Google de strategie al langer toe. In de VS zijn bovendien meer verschillende laptops leverbaar, waaronder Googles Chromebook Pixel.

Samsung Series 9 2560x1440 IFA 2012 Samsung Series 9 2560x1440 IFA 2012 Samsung Series 9 2560x1440 IFA 2012
Daarnaast demonstreerde Samsung een versie van zijn Series 9 met het 2560x1440-scherm en met een touchscreen aan de achterkant van het scherm. De beelden worden daarbij gespiegeld: het bedienen van het scherm aan de achterkant, heeft effect op het beeld aan de voorzijde, hoewel het nut hiervan beperkt lijkt. Grootste voordeel is natuurlijk dat de Series 9 in dichtgeklapte modus als tablet is in te zetten. Deze notebooks waren meer een designstudy en de kans dat Samsung ze uitbrengt is klein. Ten slotte had Samsung nog enkele prototypes van hybride notebooktablets achter glas staan, die aantoonden aan welke varianten het bedrijf dacht bij het ontwikkelen van laptops met touchscreens voor Windows 8. Er waren onder andere een slider, een swivel en een laptop waarbij het touchscreen via de zijkant in een hengsel geschoven moest worden te zien.Ook reizigers in Nederlandse tweedeklastreincoupés krijgen over enkele jaren de beschikking over stopcontacten. Dat zijn staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en de NS maandag overeengekomen bij het ondertekenen van een meerjarencontract.

NS trein nederlandse spoorwegenNu hebben alleen de meeste eersteklascoupés stopcontacten, zodat treinreizigers bijvoorbeeld hun laptop of smartphone kunnen opladen. De bedoeling is dat alle coupés van de eerste en tweede klas vanaf 2021 over stopcontacten beschikken. Het gaat dan om treinstellen van nieuwe intercity's en sprinters, werd bekendgemaakt.Met het plan willen Mansveld en de NS tegemoet komen aan een langgekoesterde wens van veel treinreizigers en een meerderheid van de Tweede Kamer. De afspraak maakt deel uit van een meerjarencontract van de overheid en de NS. Dat contract gaat begin volgend jaar in en is tien jaar lang geldig. De NS moet hieraan voldoen om tot 2025 op het hoofdrailnet te mogen blijven rijden. ProRail, dat het spoor beheert, ondertekende maandag eveneens een meerjarencontract.Zowel de NS als ProRail moet de gemaakte afspraken nakomen, omdat anders een boete dreigt. Die kan oplopen tot respectievelijk 6,5 miljoen en 2,75 miljoen euro per jaar. De overheid kan in het uiterste geval bepalen om bepaalde verleende rechten terug te nemen. Daarentegen kunnen de bedrijven een beloning krijgen als ze goed presteren.

Overigens is Nederland later dan België wat betreft het aanbieden van stopcontacten in alle treinstellen. De Belgische vervoerder NMBS doet dit al in bijna alle wagons, hoewel het aantal afhangt van het type treinstel.HP heeft zijn nieuwe notebooklijn geïntroduceerd. De fabrikant komt met zes consumentenlaptops en tien zakelijke modellen, waarvan de meeste op Intels Centrino 2-platform zijn gebaseerd en sommige een AMD Turion 64 X2 Ultra aan boord hebben.HP's Pavilion dv-serie is de entertainment-lijn van notebooks die over 14,1"-, 15,4"- en 17"-schermen beschikken. De fabrikant rust de t-variant van de dv-lijn uit met een Intel Core 2 Duo-cpu terwijl de z-modellen over een AMD-processor beschikken. Verder voorziet HP de dv van maximaal 4GB ddr2-geheugen en heeft de koper de keuze uit een niet nader genoemde Nvidia Geforce Go of Intels X4500 igp voor het grafische werk. Noemenswaardig is verder dat de dv4-modellen optioneel met een led-paneel, een blu-ray-drive en een tv-tuner uitgerust kunnen worden, terwijl daarbij standaard een hdmi 1.3-interface aan boord is.

De goedkoopste modellen zijn uiteraard de 14,1"-notebooks en de Intel-varianten hiervan komen nog deze maand beschikbaar voor een prijs die in de VS begint bij 1000 dollar. De introductie van de 14,1"-AMD-notebooks volgt in september en deze modellen zullen beschikbaar voor een prijs vanaf 800 dollar. De prijs van de 17"-Intel-notebooks start bij 1229 dollar en de AMD-varianten van de 17"-dv's beginnen bij 949 dollar.Een vierde nieuwe Pavilion is de tx2500z, waarmee de 12"-tablet van HP een overstap naar het AMD-platform maakt. De tablet heeft een mobiele AMD Turion 64 X2-cpu, maximaal 4GB ddr2-geheugen en ATI 's Radeon HD 3200 onder de motorkap en de harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 160GB.

HP dv4 HP dv5 HP dv7
De nieuwe Compaq Presario-lijn bestaat uit drie modellen: de CQ40, de CQ45 en de CQ50. Bij deze serie speelt het ontwerp een belangrijker rol en de Compaqs zijn dan ook van een 'Imprint 2 surface'-jasje voorzien. De CQ40 en CQ50 bevatten respectievelijk een 14,1"- en een 15,4"-scherm met een resolutie van 1280x800 beeldpunten, terwijl de CQ45 alleen met een 14,1"-scherm beschikbaar komt. Als eerste komt de CQ50 op de markt en dit model wordt met maximaal 2GB ddr2-geheugen uitgerust. Een Geforce 8200M G van Nvidia zorgt voor de grafische rekenkracht. De CQ50 kan met een AMD Sempron of Turion uitgerust worden en de startprijs is 500 dollar. Van de tien nieuwe zakelijke notebooks is de Elitebook 6930p de meest interessante. Het betreft een zogenaamd 'rugged' model, wat inhoudt dat de laptop tegen stof, hitte en vallen bestand is. De 6930p bevat een mobiele Intel Core 2 Duo uit de 8000- of 9000-serie en HP bouwt optioneel maar liefst 8GB ddr2-geheugen in. Het notebook is gebaseerd op Intels mobiele chipsets met zakelijke vPro-functionaliteit uit de 45-serie en de ATI Mobility Radeon HD3450 kan 128MB of 256MB meekrijgen, hoewel er ook voor Intels igp gekozen kan worden. De Elitebook kan met een led-scherm uitgerust worden en met de grootste accu die HP biedt, zou de tablet na een oplaadbeurt 15 uur kunnen functioneren. In juli komt deze schootcomputer beschikbaar voor een prijs vanaf 1179 dollar.

Een Japans bedrijf heeft op de Ceatec-beurs in Japan een notebook getoond met twee 10,1"-schermen. De 'ultraportable' biedt de mogelijkheid het ene scherm achter het andere te schuiven. De notebook bevat een AMD Neo-cpu.Het bedrijf Kohjinsha toonde op de Ceatec-beurs die deze week in Japan plaatsvindt een notebook die twee schermen naast elkaar heeft. De 10,1"-schermen bieden afzonderlijk een resolutie van 1024x600 of 1366x768 pixels en kunnen over elkaar geschoven worden als de gebruiker maar een enkel scherm nodig heeft of de laptop wil dicht klappen. De 'houder' van de schermen zou kunnen draaien.De laptop bevat een AMD Athlon Neo MV-40-cpu die op 1,6GHz loopt. Kohjinsha voorziet het model verder van maximaal 4GB ddr2-667-geheugen. Ook bevat het model een 2,5"-hdd met 160GB opslagcapaciteit en is er bluetooth 2.1 + edr, een tv-tuner, vga-out en een drietal usb-interfaces aan boord. Het zou om een prototype gaan en Kohjinsha zou nog niet besloten hebben of het product daadwerkelijk uitgebracht gaat worden. Een maand geleden toonde de Amerikaanse computerbouwer gScreen een laptop met twee 15,4"-displays die nog dit jaar op de markt moet komen.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.