Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

28/12/2016

Accu Lenovo 3000 N200

Verder is de laptop voorzien van 8GB aan 1333MHz ddr3-geheugen, een blu-ray-drive, kaartlezer en een groot arsenaal aan aansluitingen, waaronder hdmi, dvi, firewire en spdif. Draadloze communicatie is mogelijk via 802.11n-wifi, bluetooth 2.0, wimax volgens de 802.16e-standaard en hsdpa. Ook kan de laptop optioneel met een gps-module worden uitgerust, terwijl het systeem is te beveiligen met de ingebouwde vingerafdruklezer. De Edge, die drie kilo weegt, draait op een 64bit-uitvoering van Vista Business en de werkduur op een volle accu bedraagt volgens de fabrikant een kleine twee uur. Logischerwijs is de gaminglaptop allesbehalve goedkoop; een systeem dat met de maximaal haalbare configuratie is uitgerust kost 8.265 dollar.Asus heeft tijdens Intels IDF een nieuwe Transformer-laptop annex tablet uitgebracht. De T100 beschikt over een 10,1-scherm en een Atom-quadcore van de nieuwe Bay Trail-generatie. Het scherm is een ips-touchscreen en de tablet draait Windows 8.1.

Asus introduceerde zijn Transformer Book T100 tijdens het Intel Developer Forum en nadien maakte het bedrijf via Facebook ook de prijs bekend: in de VS komt het model 18 oktober voor een prijs van 349 dollar. Asus Nederland meldt dat de T100 in november naar Nederland komt. Een europrijs kan de Nederlandse tak van Asus nog niet geven, maar aan te nemen valt dat die tussen 300 en 400 euro zal liggen. Voor die prijs biedt Asus een laptop met los te koppelen, meegeleverd toetsenbord en 10,1-touchscreen. Het scherm heeft een ips-paneel en een resolutie van 1366x768 pixels.De gebruikte processor is de Atom Z3740-quadcore van de nieuwe Bay Trail-generatie. Deze soc loopt standaard op 1,33GHz maar kan automatisch overklokken naar 1,86GHz. Asus combineert de chip met 2GB zuinig lpddr3 en 32GB opslaggeheugen, maar er komt ook een 64GB-versie uit. Verder is er een micro-usb-poort, usb 3.0 op het keyboarddeel, micro-hdmi, microsdkaartlezer en audio-uitgang. De accucapaciteit is 31Wh, waarmee het systeem het volgens Asus 11 uur lang uithoudt.

Seagate zou besloten hebben de productie van harde schijven voor laptops die op 7200rpm roteren te staken dit jaar. Laptopfabrikanten zouden voor de mainstreammarkt hybride schijven met flash-cache willen. Voor de onderkant van de markt blijft Seagate 5400rpm-schijven maken.We stoppen eind 2013 met het maken van 7200rpm-harde schijven voor notebooks, zei David Burks, marketing- en productmanager van Seagate, tegen Xbit Labs. De reden zou zijn dat de vraag van laptopfabrikanten naar de snelle hdd's daalt. In plaats daarvan zou de vraag verschoven zijn naar hybride schijven.Zowel Intel als Microsoft moedigen het gebruik van dit soort schijven met een kleine hoeveelheid cache van flashgeheugen aan. De hybride schijven combineren snel opstarten van het besturingssysteem en programma's met een hoge opslagcapaciteit.

Betaalbare notebooks blijven van harde schijven met een toerental van 5400rpm voorzien worden dus Seagate blijft deze onderdelen produceren. Later dit jaar introduceert Seagate zijn derde generatie van hybride schijven, die de adoptie verder moet stimuleren. Aan de bovenkant van de markt zijn ssd's inmiddels gemeengoed aan het worden, terwijl ook mainstreamlaptops ook steeds vaker van flashdisks voorzien worden.Ding dong. De Tweakers Express naar Köln Messe/Deutz vertrekt van spoor 4 om 6:59. Dit jaar mag dan de derde keer op rij zijn dat we met de Tweakers Express naar de Gamescom gingen; dat omroepbericht gaat nooit vervelen. Zoals elk jaar betekende het ritje met de Tweakers Express dat een kleine 600 man vroeg uit de veren moest. Voor een aantal van hen was het écht vroeg, want de bus die de noordelijke Tweakers in Utrecht moest krijgen, vertrok al om 04.00 uur.

Om de thuisblijvers het gevoel te geven dat ze erbij waren, hadden we een 360-gradencamera meegenomen. In bovenstaande video kun je met je muis naar hartenlust rondkijken. Of, nog beter, bekijk hem via een cardboard of andere vr-bril!Met het slaapzand nog in de wielen reed de Express netjes op tijd het station van Amsterdam Centraal uit, via Utrecht, 's Hertogenbosch, Eindhoven en Venlo op weg naar de Gamescom. De gamewagons stroomden al snel vol met tweakers die de strijd met elkaar wilden aangaan en het was dan ook maar goed dat er dit jaar, dankzij de extra lanparty-wagon, meer plekken waren dan ooit. Tweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslag
Niet iedereen had behoefte om meteen achter een van de vele brute game-pc's of laptops plaats te nemen; sommigen zetten hun onderbroken nachtrust nog even door in een van de zitwagons, terwijl anderen al aan het trainen waren voor de onvermijdelijke terrassessies die later die dag in Keulen plaats zouden vinden. Ook moest natuurlijk alle swag uit de verse uitgedeelde goodiebags geïnspecteerd worden.

Leuk om te zien was dat net als vorig jaar een aantal tweakers de moeite had genomen om een mooie outfit in elkaar te draaien. Zo liep je de kans om verschillende Pokémon-trainers tegen het lijf te lopen, vast op zoek naar het Diglett-quattro, en Tweakers HQ-devver Tim maakte indruk met zijn Finn-cosplay, inclusief light saber.Dat alles bood een mooie achtergrond bij waar het natuurlijk grotendeels om ging: gamen! Dankzij de partners, Alternate en Nvidia, Asus, Acer, LG, iiyama, Linksys en Medion, was er meer dan genoeg te doen aan boord. Tweakers-redacteur Jur zat een tijdlang vastgekluisterd aan de FIFA 16-pc, waar tweaker op tweaker probeerde hem van het veld te spelen om zo een fastpass voor de Gamescom te bemachtigen. Even leek het erop dat we met een zak vol fastpasses naar huis zouden terugkeren, maar gelukkig waren er uiteindelijk genoeg footie-specialisten aan boord om Jur van de kaartjes te ontdoen.

Fans van shooters kwamen goed aan hun trekken met games als Modern Warfare, CounterStrike:GO en Unreal Tournament 2004, verdeeld over de twee lanparty-wagons en het treinstel van Asus. De droom dat de aanwezige redactieleden vanwege jarenlange oefening de vloer met iedereen zouden aanvegen in UT2004, ging al snel in rook op. Wie goed luisterde, hoorde redacteuren iets mompelen over foute serverinstellingen, aangevuld met andere slechte excuses.Fans van snelle actie op vier wielen werden prima bediend met de verschillende TrackMania- en Rocket League-opstellingen, waarvan de laatste zelfs in vierspeler-splitscreen gedraaid konden worden, dankzij de reusachtige monitor die iiyama meegenomen had. Ook Acer, dat zich genesteld had in de restauratiewagon, had beide games draaien en bood mensen de kans om het op te nemen tegen TrackMania-expert Sjoerd 'Wag’ Willems.

Rond elf uur 's ochtends reed de Express Köln Hbf binnen, waar geheel tegen de plannen in de deuren opengingen en een aantal tweakers vol enthousiasme uitstapte. Zij konden aan een wandeling beginnen, terwijl de rest zich een paar minuten later op Köln Messe/Deutz liet afzetten, pal voor de deur bij de Gamescom ;) Die middag kon je in alle hoeken en gaten van Keulen, van de beursvloer tot aan de vele terrasjes, tweakers tegenkomen, te herkennen aan de felrode goodiebags.Iets voor zes uur hadden alle rode goodiebags zich weer met hun eigenaars verzameld op het station en wel op perron 12, zoals afgesproken. Toen bleek dat onverwachte spoorwijzigingen en vertragingen niet het alleenrecht zijn van de NS. Er was besloten dat we vanaf spoor 7 onze reis naar huis moesten aanvangen en dus bewoog de meute zich enigszins haastend door het kleine station van de Messe naar het goede spoor, alwaar we tien minuutjes later dan gepland vertrokken. Compleet ...hopen we.

Tweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslagTweakers Express 2016 verslag Wie vaker op evenementen van Tweakers is geweest, herkende niet lang na vertrek de stem van communitymanager Zeef die door de wagons brulde; de loterij ging beginnen. Dit jaar zat de prijzenpot voller dan ooit en een groot deel van de terugreis werd dan ook besteed aan het opsporen en registreren van de winnaars. In de komende week gaan we nog druk aan de slag om ervoor te zorgen dat de prijzen zo snel mogelijk bij hun nieuwe eigenaars terechtkomen :)Verder leek de terugreis in veel opzichten op de heenreis. Opnieuw lagen mensen in de zitwagons een tukje te doen, dit keer moe van het eindeloos rondslenteren, en in de gamewagons werd weer druk gestreden, nu met meer input van de crew, die zijn taken op de heenreis al volbracht had. Tweakers-eindbaas Fréderique en eventmanager Monika waagden zich zelfs aan potjes Street Fighter, en lieten zien uit het juiste gamerhout gesneden te zijn, inclusief aanleg voor trashtalk ;)

Ze haalden het echter niet bij YouTuber Yarasky, die ook aan boord was en headshot na headshot in Modern Warfare aan elkaar wist te rijgen. Benieuwd hoe hij de reis beleefd heeft? Check dan zijn vlog.Tegen tien uur rolde de Express Amsterdam CS binnen en kwam er een einde aan een lange, gezellige en mooie dag, die ons nog lang zal bijblijven. Veel dank aan alle aanwezigen voor de gezellige sfeer, de partners voor het mogelijk maken van de reis en natuurlijk de vele vrijwilligers die de rit in goede banen hebben geleid. Tot een volgende keer!Fujitsu heeft in Japan een nieuwe mini-notebook uitgebracht die van een energiezuinige Intel-dualcore is voorzien. De ultraportable heeft een 11,6-scherm en de accu zou het negen uur volhouden.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.