Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

29/12/2016

Accu Dell Inspiron 3200

Volgens ZDNet Korea is de kans echter groot dat de release geschrapt, of in ieder geval uitgesteld is. De site beroept zich op uitlatingen van bronnen binnen Samsung die bekend zijn met de situatie en de genoemde redenen zouden niet nader aangeduide patentkwesties zijn. Wat het bericht van de Koreaanse site lijkt te bevestigen, is dat de ATIV Q niet meer op Samsung-sites aanwezig is. Samsung is wereldwijd in tal van patentzaken verwikkeld over zijn gebruik van Android. Ook heeft onder andere Microsoft belangrijke patenten die betrekking hebben op het mobiele OS, waarmee het flinke bedragen via royalties verdient. Overigens kreeg de ATIV Q bij de introductie de nodige kritiek te verduren. Onder andere bleek Android traag te werken op het apparaat.OCZ heeft een nieuwe reeks Vector 180-ssd's aangekondigd die zijn voorzien van een Barefoot 3-controller. De solid state drives zijn leverbaar met opslagcapaciteiten tot aan 960GB, terwijl de leessnelheid piekt op maximaal 550MB/s.

De Vector 180-sdd's zijn gericht op de mainstreammarkt een bevatten een Barefoot 3 M00-controller. een sata600-aansluiting en op 19nm geproduceerde mlc-flashchips van moederbedrijf Toshiba. Naast een 960GB-versie brengt OCZ ook edities uit met 120GB, 240GB en 480GB aan opslag.De 960GB-versie is het snelst: deze behaalt sequentiële lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 550 en 530MB/s. Bij willekeurige 4k-leesacties zouden tot 100.000 iops te behalen zijn, tegenover 95.000 iops bij schrijfacties. De overige modellen scoren met name bij het aantal iops iets lager.OCZ stelt dat de power failure management plus+-technologie dataverlies moet voorkomen mocht de stroom op een pc of laptop plotseling wegvallen. Verder levert de fabrikant Acronis True Image-software en een 3,5"-adapter mee, terwijl ook de beheertool SSD Guru zou zijn verbeterd. De fabrikant belooft vijf jaar garantie te leveren.

De winkelprijzen voor de 120GB-versie beginnen in Nederland bij circa 100 euro, terwijl de 960GB-uitvoering ongeveer 550 euro moet opbrengen. De ssd´s zijn per direct beschikbaar.Apple heeft zijn MacBook Pro-laptops met 'Retina-schermen' dinsdag een update gegeven. Alle 13"-laptops beschikken nu over 8GB ddr3-geheugen en nieuwe Core i5's, terwijl de 15,4"-modellen over 16GB en de laatste generatie Core i7's beschikken.Voorheen beschikte het goedkoopste model uit de 13"-serie over 4GB en het eenvoudigste model uit de 15,4"-reeks over 8GB ddr3-geheugen, maar Apple heeft de gehele lijn wat betreft geheugen dinsdag gelijkgetrokken.Daarnaast beschikken alle MacBook Pro-modellen over 0,2GHz snellere Intel-processors. Bij de MacBook Pro Retina 13" gaat het om Core i5-dualcores met kloksnelheden van 2,6GHz en 2,8GHz. Bij de MacBook Pro's met 15"-scherm gaat het om Core i7-quadcores met kloksnelheden van 2,2GHz en 2,5GHz. De prijzen zijn voor alle modellen op de duurste MacBook Pro 15" na hetzelfde gebleven: dat duurste model heeft een prijsverlaging van 100 euro tot 2529 euro gekregen.

De update komt niet als een verrassing: maandag waren er al aanwijzingen dat deze ging komen en Apple volgt Intel altijd met een update bij een nieuwe processorgeneratie. Overigens is opvallend dat Apple nog steeds een dikkere MacBook Pro 13" zonder Retina-scherm en met harde schijf in zijn assortiment houdt, maar dat deze geen processor-upgrade krijgt. Daarmee lijken de dagen van dit model wel geteld.Toshiba heeft woensdag met de NB200 een nieuwe netbook op de Europese markt gebracht. De specificaties van de NB200 verschillen nauwelijks van die van de concurrentie, maar Toshiba heeft wel een model met een luxe afwerking gepresenteerd.Van de NB200 verschijnt een standaardversie met een traditioneel keyboard en een wat luxueuzer model met een keyboard met extra ruimte tussen de toetsen. Dit toetsenbord lijkt op dat van Apples MacBook en sommige Sony Vaio-modellen, terwijl ook Asus het gebruikt voor enkele nieuwe Eee PC's. De behuizing van de luxe uitvoering is verder van een geribbelde laag voorzien omdat Toshiba denkt dat de gebruiker het belangrijk vindt hoe de netbook aanvoelt. Alle versies hebben verder een groter touchpad dan bij netbooks gebruikelijk is.

Onder de motorkap zijn de onderdelen echter standaard: een N270 Atom die op 1,6GHz loopt, 1GB geheugen, 160GB hdd-ruimte en een 10,1"-scherm met een resolutie van 1024x600 pixels. Ook de aanwezigheid van een ethernet-interface, bluetooth en wifi zijn niet verrassend; enkele versies zullen verder met 3g worden uitgerust. Noemenswaardig is nog dat een van de drie usb-poorten van het sleep-and-charge-type is, zodat bijvoorbeeld een muziekspeler via usb opgeladen kan worden, ook al bevindt de netbook zich in de slaapstand.Thomas Teckentrup, die de marketingafdeling van Toshiba Europa leidt, verklaart dat netbooks zich vandaag de dag met design en betrouwbaarheid moeten onderscheiden. "Om de betrouwbaarheid te verbeteren hebben we de NB200 uitgerust met een accelerometer die een val kan registreren. Vervolgens wordt de harde schijf gelockt, zodat de data veilig blijft."

De accu gaat volgens de fabrikant negen uur mee en het gewicht van de uitvoering met driecels accu is 1,18 kilogram. In Nederland zal de luxe versie van de NB200 standaard met de zescels accu van 6300mAh geleverd worden en het gewicht komt dan uit op 1,3 kilo. De NB200 komt eind mei op de markt. De standaardversie met het normale toetsenbord en een 3cell-accu gaat 400 euro kosten, terwijl de luxe variant met het platte keyboard en 6cell-accu een adviesprijs van 450 euro krijgt. Het eerste netbook-model van Toshiba, de NB100, wordt uitgefaseerd.Voorlopig zal Toshiba niet met netbooks met een ssd op de markt komen, hoewel het bedrijf zelf een grote speler op de ssd-markt is. "Goedkope ssd's hebben te weinig opslagcapaciteit en de grotere ssd's maken een netbook nog te duur", vertelt Emmanuel Guerite, productmanager voor de Toshiba-netbooks. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Toshiba heeft lang geaarzeld of het wel een netbook zou uitbrengen. Inmiddels voorspelt het bedrijf echter dat een op de vijf mobiele pc's die in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verkocht zal worden, een mini-notebook is. Teckentrup noemt als reden voor de late instap dat Toshiba de mini-notebooktrend eerst als 'verwarrend' ervoer: "Er was geen duidelijke definitie voor een mini-notebook en we wilden beter begrijpen wat de gebruiker voor de systemen relevant vond." De Japanse fabrikant hield daarom in februari een onderzoek onder duizenden netbook-gebruikers. Daaruit bleek dat 98,9 procent van de ondervraagden een netbook als tweede of derde systeem gebruikte. Opvallend was ook dat slechts 9,8 procent van de proefpersonen de prijs het belangrijkste criterium voor de aanschaf van een netbook vond. Mobiliteit en grootte of gewicht zouden met respectievelijk 33 en 32 procent veel belangrijker gevonden worden.

Dell heeft de speciale Developer Edition van de XPS 13 aangekondigd voor de Nederlandse markt. De ultrabook kenmerkt zich door het besturingssysteem; Ubuntu 12.04 LTS wordt standaard meegeleverd. Het gaat om de nieuwe versie van de XPS 13, met full-hd-scherm.Dell introduceerde de vernieuwde ultrabook XPS13 begin februari. De opvallendste wijzigingen betreffen het gebruik van nieuwe Ivy Bridge-processors en het scherm, dat nu standaard beschikt over een resolutie van 1920x1080 pixels. Dat scherm heeft een helderheid van 350 nits en een kijkhoek van 178 graden, specificaties die duiden op het gebruik van een ips-paneel.Wat de hardware betreft beschikt de XPS 13 Developer Edition over een op 2GHz geklokte Core i7-3537U, die zich dankzij Turboboost naar maximaal 3,1GHz overklokt. Opslag wordt verzorgd door een ssd met een capaciteit van 256GB. Dankzij de combinatie van Ubuntu 12.04 en de ssd moet de ultrabook in 12 seconden gestart zijn. Het werkgeheugen is 8GB ddr3, dat op 1600MHz tikt. Deze hardwareconfiguratie is gelijk aan de snelst verkrijgbare variant van de XPS13-ultrabook op Windows. De hardware van de laptop kan niet gewijzigd worden en er is maar één versie beschikbaar.

Nederlandse Linux-gebruikers kunnen binnenkort de XPS 13 met Ubuntu 12.04 LTS bestellen. Voor de totstandkoming van het besturingssysteem op de laptop hebben gebruikers een halfjaar lang input kunnen leveren. Met behulp van die input heeft Dell het besturingssysteem met standaard geïnstalleerde developer tools samengesteld. Die tools omvatten onder andere Debootstrap, Tmux, Ebtables, JuJu, Python-tools en Virtualbox. In de Verenigde Staten en Canada kunnen gebruikers de laptop met Ubuntu al sinds december 2012 bestellen.De XPS 13 Developer Edition komt volgende week online beschikbaar in Nederland en België. Wat de prijs dan zal zijn, is nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten is de laptop verkrijgbaar voor 1550 dollar, dat is 50 dollar meer dan de Windows 8-variant van dezelfde computer.Dell start de verkoop van de Wireless Dock D5000 voor de Latitude 6430u-ultrabook. De dock verbindt draadloos met de ultrabook door middel van de WiGig-standaard en kan onder andere twee schermen en drie usb 3.0-poorten aansturen.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.