Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

30/12/2016

Accu Dell PC764

Er zouden vier varianten van Skylake verschijnen, misschien al halverwege 2015, een kwartaal na het uitgestelde Broadwell. De U- en de Y-varianten worden socs voor ultrazuinige systemen, de H-variant is voor laptops en all-in-ones, en de S-versie is voor desktops. Bij de U- en de Y-versies plaatst Intel de pch op de die; bij de H- en S-varianten blijft de pch door een externe chip verzorgd worden. Deze laatste gaan echter wel over een nieuwe dmi-generatie beschikken: dmi 3.0. Deze verbinding tussen processor en pch levert doorvoersnelheden tot 8GT/s op, waar de bandbreedte van dmi 2.0 5GT/s is.Hoewel Skylake ondersteuning voor ddr4 krijgt, moeten Y en U het nog met lpddr3-ondersteuning doen. Ook biedt de dual-channel-geheugencontroller ondersteuning voor een enkele dimm per kanaal bij deze varianten. Ddr4-ondersteuning is er wel voor de krachtigere Skylake-processors voor laptops en desktops, en ook kan de geheugencontroller hierbij overweg met twee dimms per kanaal.

Alleen de H- en S-varianten krijgen de krachtigste gpu: de GT4e, die bij de variant voor laptops en aio's over 72 eu's en 128MB edram gaat beschikken; bij de S-modellen voor desktops is dat 64MB. Momenteel is de GT3e, oftewel Iris Pro Graphics 5200, de snelste gpu van Haswell; deze combineert 40 eu's met 128MB edram-cache, maar is er alleen voor laptops en aio's. Bij Broadwell verhoogt Intel het aantal eu's voor GT3 waarschijnlijk naar 48 en bij Skylake zal dat dus 72 worden.Skylake krijgt met de 100 Series weer een nieuwe chipset. Het huidige Haswell Refresh-platform wordt gecombineerd met de Series 9-chipset, die ook voor Broadwell gebruikt gaat worden.Samsung brengt in 2014 naar verluidt een Chromebook met een Exynos 5 Octa 5420-soc en een resolutie van 2560x1600 pixels uit. Ook zou het model 3GB werkgeheugen krijgen en zouden er varianten met een ssd van 32GB verschijnen.

Samsung heeft momenteel een Chromebook op de markt met een eigen soc: de Chromebook XE303 met een Exynos 5250-dualcore. Het bedrijf werkt aan een opvolger van deze laptop met Exynos 5 Octa 5420-quadcore, claimt Business Korea. Samsung kondigde deze soc half 2013 aan. Het gaat om een chip op basis van ARM's big.Little-concept met vier Cortex A15-cores op 1,8GHz voor zwaar rekenwerk en vier Cortex A7-rekenkernen die hun werk op 1,3GHz doen voor minder intensieve taken. De gpu is de Mali T628 in een opstelling met zes cores.

Verder zou de Chromebook over een scherm met diagonaal van 12 inch of minder en resolutie van 2560x1600 pixels beschikken. Er zou 3GB geheugen zijn en er komen modellen met ssd's van 16GB of 32GB. Verder wordt melding gemaakt van de aanwezigheid van een usb 3.0-poort, gewicht van 1 kilogram en accuduur van minstens zeven uur. De prijs zou tussen 250 en 300 dollar komen te liggen. Samsung gaat niet in op de berichtgeving, maar maakt wel duidelijk dat het bedrijf geen enkele laptop op de elektronicabeurs CES begin januari zal onthullen.

Het aantal leveringen van grafische chips voor desktops en laptops is in het laatste kwartaal van 2012 fors gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Ook breidde Intel zijn marktaandeel een klein beetje uit ten koste van concurrenten AMD en Nvidia.De bevindingen zijn afkomstig van marktonderzoeker Jon Peddie Research. AMD en Nvidia verkochten in het afgelopen kwartaal respectievelijk 13,6 en 16,7 procent minder grafische chips dan in het kwartaal ervoor. De verkopen van Intel daalde met slechts 2,9 procent wat erop duidt dat er in verhouding steeds meer systemen worden verkocht met een geïntegreerde videokaart. Intel wist zijn marktaandeel daardoor te vergroten naar 63,4 procent ten opzichte van 60 procent het kwartaal daarvoor. In het vierde kwartaal daalde de totale verkopen van desktop- en laptop-gpu's met 8,2 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor en met 11,5 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Omdat in bijna elke pc een losse of geïntegreerde videokaart zit zijn de leveringsaantallen van grafische chips een goede graadmeter voor de pc-markt. De resultaten passen in een trend die al langer gaande is en wordt veroorzaakt door de almaar toenemende populariteit van tablets en andere mobiele apparaten. Verschillende chipfabrikanten gaven al eerder aan dat consumenten steeds vaker voor dergelijke apparaten kiezen in plaats van een laptop of een desktop waardoor de verkopen op de pc-markt stagneren. Ook de komst van Windows 8 heeft hier geen verandering in kunnen brengen.

Toshiba zou eind juli komen met een 10,1"-smartbook die het Android-besturingssysteem zal draaien. De kleine notebook krijgt een op de arm-architectuur gebaseerde Tegra T20-chip en een ssd van 16GB.Toshiba AC100Blogeee heeft de specificaties van de Toshiba AC100-114 via 'een van zijn betrouwbaarste bronnen' ontvangen, maar de Franse site heeft zijn bericht inmiddels weer offline gehaald. De AC100-114 zou een smartbook zijn met een 10,1"-scherm met led-backlight en een resolutie van 1024x600. De cpu is de Tegra T20-chip van Nvidia die een kloksnelheid heeft van 1GHz. Deze chip is in staat full hd-content af te spelen en de smartbook heeft hdmi om het signaal in 1080p-resolutie uit te sturen. Het apparaat heeft verder 512MB ddr2 533MHz-geheugen en een ssd met een opslagcapaciteit van 16GB.De aanwezige Android-versie is 2.1 maar een upgrade naar 2.2 zou mogelijk zijn.

De resolutie van de webcamera is 1,3 megapixel en de geheugenkaartenlezer slikt sd-kaarten en mmc-modelllen. Met de driecellige accu van 2200mAh houdt de Toshiba het, volgens het bedrijf, 4 tot 5 uur vol. Mede door die relatief kleine accu weegt het model slechts 0,9 kilogram. Met zijn dikte van 14mm is het apparaat even dun als de Oak Trail-netbooks die Intel deze week aankondigde. De Toshiba AC100 komt volgens Blogee eind juli uit en zou dan 300 euro moeten gaan kosten.Dell heeft de precieze specificaties van de Inspiron Mini 10 vrijgegeven. In de VS en in Europa is de netbook vanaf 26 februari te bestellen, waarna de Mini 10 vanaf maart geleverd moet gaan worden. De laptop zal op de Europese markt 379 euro gaan kosten.De 1,3kg wegende Mini 10 zal verkrijgbaar zijn in twee configuraties en zes kleurstellingen, zo meldt Lionel Menchaca van Dell op zijn blog. Het basismodel van de Mini 10 krijgt een Intel Atom Z520-processor met een kloksnelheid van 1,33GHz; een duurdere versie wordt van een 1,6GHz Z530-cpu voorzien. Het apparaatje beschikt verder over een 160GB harddisk en over 1GB ram, dat is vastgesoldeerd. Onduidelijk is nog of de netbook over een extra uitbreidingsslot voor geheugenmodules beschikt.

Dell heeft het toetsenbord ten opzichte van de Mini 9 een fractie vergroot, wat het tikcomfort ten goede zou zijn gekomen. Het 10"-scherm beschikt over een resolutie van 1024x576 beeldpunten. Opvallend bij de lijst van beschikbare aansluitingen is de aanwezigheid van een hdmi-poort. Verder zijn op de Mini 10 een 1,3-megapixelwebcam en een 4-in-1 geheugenkaartlezer te vinden. Netwerkverbindingen kunnen worden opgezet via 802.11g-wifi of via bedraad ethernet. De driecellige accu heeft een capaciteit van 24Wh, waarmee volgens Dell 3 tot 4 uur kan worden gewerkt, terwijl een optionele zescellige accu dit zou kunnen oprekken tot maximaal 8 uur.Standaard wordt de Mini 10 geleverd met Windows XP, Microsoft Works, Windows Live Essentials en de Windows Live Toolbar. Dell belooft echter dat op korte termijn de netbook ook geleverd kan worden met Ubuntu 8.04, terwijl er ook een Mini 10 moet komen met de displayresolutie van 1366x768 pixels. Verder wil de hardwarefabrikant ook 3g, bluetooth, gps, een tv-tuner en een multitouch-touchpad als opties gaan aanbieden.

De basisversie van de Mini 10 zal in Europa 379 euro gaan kosten, terwijl in de VS 399 dollar moet worden betaald. Belangstellenden kunnen vanaf 26 februari op de website van Dell in de VS en geheel Europa een exemplaar bestellen, waarna de netbook vanaf maart geleverd moet gaan worden, zo laat Dell-woordvoerder Simone Versteeg aan Tweakers.net weten.India lijkt te willen concurreren met de '100 dollar'-laptop van het OLPC-project. Het Aziatische land toonde een prototype van een laptop die niet meer dan twintig dollar moet gaan kosten. De eerste notebooks kunnen over zes maanden beschikbaar zijn.Het prototype van de zogenoemde Sakshat-laptop is afgelopen weekeinde getoond op het National Mission on Education-congres. De supergoedkope laptop is ontwikkeld in India door wetenschappers van het Vellore Institute of Technology en het Indian Institute of Science en het staatsbedrijf Semiconductor Complex. Hoewel er nog weinig details over de notebook bekend zijn, is wel bekend dat deze over 256MB geheugen en wifi gaat beschikken.

Volgens de Indiase staatssecretaris van onderwijs, R.P. Agrawal, zijn de productiekosten per notebook ongeveer twintig dollar, al verwacht hij wel dat dit zal dalen. De eerste notebooks zouden binnen zes maanden commercieel beschikbaar moeten zijn. India hoopt met de nieuwe Sakshat-laptop te kunnen voorzien in de enorme behoefte aan goedkope leermiddelen. Het land heeft problemen met het vinden van manieren om de inwoners, waarvan er meer dan 550 miljoen jonger dan 25 jaar zijn, adequaat op te kunnen leiden.De goedkope laptop moet hierbij helpen en maakt onderdeel uit van een breder plan om het digitale onderwijs bij de ruim 18.000 scholen en 400 universiteiten te verbeteren. Naar schatting zou India de komende zes jaar nog eens 1500 universiteiten moeten oprichten om in de leerbehoeften te kunnen voorzien. De Indiase overheid lijkt echter de voorkeur te geven aan technologie. Hoewel onderwijsinstituten in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten het land maar wat graag zouden helpen, houdt de regering buitenlandse investeringen namelijk tegen.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.