Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

03/01/2017

Accu HP Compaq 397809-242

Er zijn nog maar weinig details bekend over de gebruikte hardware, maar het is waarschijnlijk dat het drietal wordt uitgerust met de nieuwe Atom-processors van Intel. Ook naar prijzen en introductiedata is het nog gissen. Tijdens Cebit zal fabrikant Asus meer duidelijkheid scheppen.De Nederlandse Staat en Stichting de Thuiskopie hebben hun juridische strijd omtrent de hoogte van de thuiskopievergoeding in de periode 2007-2012 gestaakt. Voor het bevriezen van de thuiskopieregeling in 2007 gaat de Staat een vergoeding van 33,5 miljoen euro betalen.

Stichting de ThuiskopieStichting de Thuiskopie maakte de overeenkomst openbaar via zijn website. Volgens de belangenorganisatie is de rechtszaak met de Staat geschikt en resulteert dat in een betaling van 33,5 miljoen euro aan Stichting de Thuiskopie. Die zal het geld gebruiken om auteurs en copyrighthouders mee te compenseren. Reden voor de aanklacht was het bevriezen van de thuiskopieregeling door de overheid in 2007. Daardoor werd er volgens de stichting niet genoeg geld opgehaald met de thuiskopieheffing. De juridische procedure liep al sinds 2009.Eerder kwam de Nederlandse Staat al met Norma, de stichting voor beheer van naburige rechten, overeen een schikkingsbedrag van 10 miljoen euro te betalen. De overheid besloot in 2007 de thuiskopieregeling niet uit te breiden naar apparaten zoals mp3-spelers en de heffing op blanco cd's en dvd's niet te verhogen. Reden hiervoor waren problemen met de verantwoording en verdeling van het geïnde geld door onder andere Stichting de Thuiskopie. De Hoge Raad besliste echter dat deze bevriezing onrechtmatig was.

In 2013 werd het vergoedingenstelsel herzien, waardoor inmiddels ook apparaten zoals mp3-spelers, mobieltjes, laptops en hardeschijfrecorders onder de regeling vallen. Volgens de aanklacht heeft de overheid dus in de periode daarvoor, door deze apparaten niet te belasten, te weinig geld opgehaald met de thuiskopieregeling. In 2015 wordt het stelsel opnieuw herzien, onder meer omdat het Europese Hof oordeelde dat Nederland een downloadverbod moet instellen.Asus is nog lang niet klaar met het uitbrengen van nieuwe Eee PC-netbooks. Uit een uitgelekte roadmap voor de Eee PC blijkt dat de fabrikant de productlijn met nog enkele series wil uitbreiden tot in totaal 23 modellen.

Volgens een slide uit de roadmap, deelt Asus de Eee PC-markt op in drie segmenten, opgebouwd als een piramide. Het fundament daarvan wordt gevormd door het Smart Casual-segment. In dit segment vallen de huidige 7-, 8,9- en 10-Eee PC's en een groot aantal, nog onbekende, typenummers. Zo lijkt er een 7-serie met Atom-cpu aan te komen bestaande uit vier modellen en heeft Asus nog vier nieuwe 9-modellen in de pijplijn. Ondanks eerdere geruchten over de Eee PC 905 ontbreekt deze versie wel in de planning.Eee PC's uit de Pro Fashion-categorie moeten een zakelijke uitstraling hebben en daaronder vallen de typenummers 1000HV, 1002SA, 1002HA en T101. Mogelijk zouden de 1002-modellen voorzien kunnen zijn van de dualcore-versie van de Atom die op 21 september uit moet komen. Het topsegment 'Ultimate' bestaat uit de modellen S91 en S101, die extreem dun en licht moeten worden. Het is niet bekend of alle modellen nog dit jaar uitgebracht worden.

Intel heeft in het afgelopen kwartaal vijf miljoen chips voor tablets verkocht, maar de omzet uit de mobiele & communicatiedivisie daalde met 61 procent. De verkoop van laptops lijkt te stabiliseren. Intel moet het echter nog vooral van zijn datacenterverkopen hebben.Volgens Intel-ceo Brian Krzanich is 80 tot 90 procent van de tablets met Intel-soc's een Android-model; de overige tablets betreffen Windows-varianten. De meeste apparaten hebben een prijs van tussen 125 en 250 dollar. Krzanich heeft zich ten doel gesteld 40 miljoen tablet-processors in een jaar af te zetten en komende kwartalen moeten subsidies voor fabrikanten zorgden dat die doelstelling gehaald wordt.

Intel wil al langer voet aan de grond krijgen bij de markt voor smartphones en tablets, die nu nog door ARM wordt gedomineerd. De omzet uit de Mobile & Communications-tak daalde echter met 61 procent tot 155 miljoen dollar, maar dat komt volgens de ceo omdat Intel bezig is met de overgang naar mobiele chips met geïntegreerde 4g en de kosten die gepaard met de subsidies voor tablet-fabrikanten.Opvallend was dat Intel voor het eerst sinds het tweede kwartaal 2012 weer een groei ten opzichte van vorig jaar kon noteren wat betreft de levering van processors voor laptops. Dat zou mede komen door de verkopen van 2-in-1-hybrides, die 20 procent hoger dan vorig kwartaal zouden liggen, terwijl dat vorige kwartaal de maand december met traditioneel hoge verkopen omvat.

De leveringen van desktopchips blijven ongeveer gelijk aan een jaar geleden. De leveringen stegen met 1 procent, maar de omzet kwam voor Intel toch 1 procent lager uit, omdat de gemiddelde prijs per geleverde chip met 3 procent daalde. Vooral de consumentenmarkt blijft zwak volgens Krzanich, al verwacht hij mede door het feit dat mensen hun Windows XP-systemen gaan vervangen dat er verbetering op komst is.De datacenter- en enterprise-markt blijft voor groei zorgen bij Intel: de omzet uit datacenter-producten steeg met 11 procent ten opzichte van vorig jaar en de cloud-, netwerk- en opslag-divisies konden allemaal groei van meer dan 20 procent noteren. Een andere belangrijke groeimarkt voor Intel is Internet of Things: de omzet groeide met 32 procent, waar vooral de sterke vraag naar chips voor auto- en point-of-sale-systemen voor zorgde. Uiteindelijk kwam de kwartaalomzet uit op 12,76 miljard dollar, een stijging van 1,5 procent ten opzichte van vorig jaar, maar de winst daalde met 4,8 procent.

Asus zou voor de Eee PC nog dit jaar een nieuwe accu op de markt brengen die een aanzienlijk groter uithoudingsvermogen biedt. Ook werkt de Taiwanese fabrikant aan online opslagmogelijkheden.Eee PC (klein)De nieuwe batterij wordt door techsite Digitimes omschreven als een 'whole day'-accu, maar onduidelijk is of hiermee een werkdag van acht uur wordt bedoeld, of dat de accu het nog langer kan uitzingen. De huidige umpc-modellen van Asus kunnen in de praktijk vijf tot zes uur zonder stopcontact.Asus zou verder concrete plannen hebben om Eee PC-bezitters online opslag aan te bieden. Hierdoor lopen gebruikers minder snel op tegen de beperkte ruimte op de ingebouwde ssd-drive van maximaal 20GB. Ook kan de webruimte voor backups worden gebruikt en kan een online opslagdepot dienen als extra verkoopargument bij de aanstaande introductie van Eee-modellen met 3g-ondersteuning. Over eventuele abonnementsprijzen is nog niets bekend.

Ten slotte weet Digitimes te melden dat Asus elke maand nieuwe software- en hardware-upgrades voor zijn populaire umpc-lijn wil gaan uitbrengen. De elektronicafabrikant zou zo proberen om het gehele marktsegment voor subnotebooks te bedienen, hoewel er inmiddels al de eerste tekenen zijn dat de markt voor umpc's verzadigd raakt.Lenovo heeft negen nieuwe notebooks in zijn Thinkpad-lijn en vijf nieuwe Ideapad-laptops aangekondigd. Alle modellen zijn gebaseerd op Intels Centrino 2-platform en een fors aantal types kan van een blu-ray-drive worden voorzien.

De SL-serie is een geheel nieuwe lijn die gericht is op het midden- en kleinbedrijf. De SL300, de SL400 en de SL500 beschikken over respectievelijk 13-, 14-en 15-schermen en hebben adviesprijzen die tussen de 700 en 1200 dollar liggen. De modellen kunnen voorzien worden van 3g-connectiviteit en een blu-ray-drive; een hdmi-poort is standaard aanwezig. Voor de grafische rekenkracht zorgt ofwel Intels geïntegreerde gpu, ofwel de ingebouwde Nvidia Geforce 9300M GS met 256MB videogeheugen.De andere Thinkpads die Lenovo introduceert, heten R400, R500, T400, T500, X200 en W500. Diverse modellen uit deze nieuwe reeks krijgen ssd's, gps en led-backlights mee. De W500 is een mobiel workstation dat is voorzien van ATI's Mobility Firegl-gpu en een displayport-interface. Dit model moet 2000 dollar gaan kosten. Ook de T-modellen beschikken over een displayport-aansluiting en over de mogelijkheid om te schakelen tussen de geïntegreerde Intel-gpu en een krachtigere, maar veel minder zuinige Nvidia-gpu.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.