Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

18/01/2017

Accu HP EliteBook 8540p

De Leap zou tot een honderdste van een millimeter nauwkeurig zijn. Vanwege die grote nauwkeurigheid en de multitouch-ondersteuning is de Leap geschikt voor een groot aantal toepassingen. Zo demonstreerde David Holz, chief technical officer bij Leap Motion, aan CNet onder meer de navigatie van een besturingssysteem, het browsen van webpagina's, het met twee vingers inzoomen op een plattegrond, en het accuraat tekenen in 2d en 3d. Ook is het systeem geschikt om bijvoorbeeld een 3d-model te manipuleren voor prototyping of voor medische toepassingen, en is het naar verluidt snel genoeg voor 3d-shooters en andere games.In tegenstelling tot Kinect, dat in het begin een gesloten systeem was, maar dat uiteindelijk populair werd onder hackers, is Leap Motion van plan om gekwalificeerde ontwikkelaars direct van een gratis sdk te voorzien.

Hoewel de Leap nog niet beschikbaar is en daarvoor ook nog geen planning wordt aangegeven, kan het apparaat wel al worden voorbesteld. De Leap kost 70 dollar en Leap Motion zou graag zien dat zijn technologie in de toekomst ook in onder meer laptops wordt gebruikt.De One Laptop Per Child-laptop is inmiddels al in productie gegaan, maar er was nog weinig bekend over de user interface. Dat is nu veranderd, op YouTube is een video opgedoken waarin de interface te zien is.De Olpc-laptop, ook wel bekend als de 100-dollar-laptop, heeft een besturingssysteem gebaseerd op Linux. Het OS is in vergelijking met echte Linux-distro's, zoals Ubuntu of Fedora, wel een stuk kaler en voorzien van minder functionaliteit. De interface bestaat uit twee gedeeltes: de centrale desktop waarin de applicaties worden getoond en daarom heen een 'frame' met iconen. Deze buitenste rand van het scherm bevat alle benodigheden om de laptop te bedienen en komt tevoorschijn als de gebruiker de muis naar de rand van het scherm beweegt. De gebruiker kan zo onder meer een tekstverwerker, een instantmessagingclient en een webbrowser starten. Het systeem lijkt erg eenvoudig te navigeren, maar de applicaties missen op het eerste gezicht wel veel functionaliteit. De tekstverwerker heeft bijvoorbeeld geen ondersteuning voor tabellen en grafieken. De standaardfuncties van iedere tekstverwerker zijn echter wel aanwezig, en gezien de doelgroep van de laptop, schoolgaande kinderen, voldoet het systeem waarschijnlijk wel. Bij ZDnet is een uitgebreide fotogallerij te bewonderen. Voor wie zelf eens met de interface wil spelen is er een VMware-image te downloaden.

Gorilla Glass wordt momenteel toegepast in tal van populaire elektronicaproducten, zoals smartphones, tablets en laptops. In totaal claimt het bedrijf dat Gorilla Glass in meer dan 1,5 miljard apparaten in de consumentenelektronica is te vinden. Het glassubstraat is volgens de fabrikant krasvast, duurzaam en licht van gewicht.De fabrikant van het geharde glas laat aan MIT Technology Review weten dat er vermoedelijk volgend jaar auto's op de markt komen met autoruiten die van Gorilla Glass zijn gemaakt. Het bedrijf zou aan ten minste één autofabrikant het glassubstraat gaan leveren.Volgens een Corning-topman kunnen auto's met toepassing van de glassoort lichter gemaakt worden, wat een gunstig effect heeft op het brandstofverbruik. Ook zou Gorilla Glass in autoruiten een goede geluidwerende werking hebben, vanwege de isolerende eigenschappen.

Corning werkt ook aan een glassoort met antibacteriële eigenschappen. Momenteel keuren Amerikaanse instanties de glassoort en naar verwachting kan Corning het materiaal over enkele maanden leveren. Naast medische toepassingen ziet het Amerikaanse bedrijf ook mogelijkheden voor onder andere smartphones.Op de lange termijn ziet Corning vooral kansen voor zijn Willow-glas, een buigzaam glassubstraat. Het zal vermoedelijk nog enkele jaren duren voordat dit materiaal commercieel kan worden toegepast, maar het bedrijf denkt dat er met Willow Glass geheel nieuwe producten gemaakt kunnen worden.De politie van Groningen raadt iedereen aan om de verschillende serienummers van elektronische toestellen op te schrijven en bij te houden. Zonder die nummers zou het veel moeilijker zijn om onderzoek te doen naar gestolen goederen.

De politie meldt dat dieven steeds meer uit zijn op laptops, tablets, digitale camera's en mobiele telefoons. Als de gedupeerde de serienummers heeft van het gestolen product kan de politie makkelijker op onderzoek gaan en de producten traceren. Bovendien acht de politie het raadzaam dat mensen ook foto's kunnen maken van unieke kenmerken van hun eigendom, zoals krasjes of beschadigingen.Bij mobiele telefoons is het imei-nummer belangrijk, wat gevonden kan worden door *#06# in te tikken. Bij computers, tablets en smartphones bestaat ook het mac-adres dat in de Windows-commandprompt met 'ipconfig /all' kan worden gevonden. Het mac-adres is overigens niet altijd even betrouwbaar: er bestaan verschillende manieren om een dergelijk adres te spoofen of te veranderen.Fabrikant HP heeft te kennen gegeven te werken aan een tablet die beschikt over een Haswell-processor. De tablet heeft geen ventilator nodig om de temperatuur binnen de perken te houden. Verdere details van de tablet ontbreken nog.

Dat meldt Engadget op basis van uitspraken van HP. Volgens het bedrijf wordt de Haswell-tablet 'binnenkort' wereldkundig gemaakt, maar verdere details omtrent de aankondiging ontbreken. Welke Haswell-processor precies wordt gebruikt in de HP-tablet, is eveneens onduidelijk. Wel geeft HP dus aan voor het koelen van de processor geen ventilator nodig te hebben.HP is een van de eerste fabrikanten die aankondigen een Haswell-processor voor een tablet te gebruiken. Op Intel gebaseerde tablets en smartphones bezitten doorgaans processors in de Atom-serie, omdat deze relatief weinig stroom verbruiken en dus weinig van de accu vragen en niet veel warmte ontwikkelen. Intel heeft zich met zijn nieuwe Haswell-serie vooral op energiebeheer gericht, waardoor concepten zonder ventilator zoals dat van HP gemakkelijker te produceren zijn geworden.Behalve Haswell heeft Intel met de Merrifield-Atom nog een nieuwe processorgeneratie aangekondigd. De Merrifield is wel specifiek bedoeld voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, en moet eveneens zuiniger met energie omspringen dan zijn voorganger, de Medfield. Ook komt Intel met Bay Trail, een processorgeneratie die bedoeld is voor goedkope laptops, maar die ook voor tablets gebruikt zal worden.

HP zal naar verwachting morgen een nieuwe serie notebooks introduceren. De mobiele krachtpatsers kunnen voorzien worden van Intel- en AMD-processors en kenmerken zich door een opvallend uiterlijk.De Pavilion dv2600, dv6600 en dv9600 beschikken over respectievelijk een 14,1”, 15,4” en 17” lcd-scherm. De dv2600 is alleen beschikbaar met Core 2 Duo-processor en kan videobeelden voorschotelen met een geïntegreerde Intel GMA X3100-videocore of GeForce 8400M GS-videokaart. Een stapje hoger op de ladder staat de dv6600 die uitgerust kan worden met verschillende Intel- en AMD-cpu’s. De Pavilion dv9600 biedt hiernaast de mogelijkheid om een GeForce 8600M GS-videokaart en twee harde schijven voor een maximale opslagcapaciteit van 500GB te huisvesten.

Alle Pavilion dv-modellen zijn standaard uitgerust met hdmi en kunnen voorzien worden van wifi en bluetooth. De notebooks zijn in het bezit van een behuizing met motiefjes die door HP ‘Imprint Verve’, ‘Imprint Influx’ en ‘Imprint Trace’ zijn genoemd.Naast de nieuwe Pavilion-modellen zal HP drie budgetmodellen introduceren. De HP G7000, C7000 en G6000 zijn in het bezit van een 15,4” lcd-scherm, kunnen afhankelijk van het model uitgerust worden met een Intel- of AMD-cpu en zijn in het bezit van een geïntegreerde videokaart.In het tweede kwartaal van 2011 zijn er meer tablets dan netbooks geleverd, valt op te maken uit cijfers van een onderzoeksbureau. Begin 2011 werden er nog wel meer netbooks dan tablets op de markt gebracht. De iPad blijft de populairste tablet.In het tweede kwartaal werden er 13,6 miljoen tablets geleverd, tegen 7,3 miljoen netbooks, becijfert onderzoeksbureau ABI Research in zijn rapport 'Tablets, Netbooks, and Mobile CE Market Data'. In het eerste kwartaal van 2011 werden er nog 8,4 miljoen netbooks geleverd en lag het aantal tablets met 6,4 miljoen een stuk lager.

ABI denkt dat de trend nog wel even verder doorzet. Consumenten zouden bij het kopen van een tablet geen ander apparaat vervangen, maar in vergelijking met netbooks simpelweg voor het interessantste apparaat gaan. Het bedrijf denkt dat er dit jaar 32 miljoen netbooks en 60 miljoen tablets geleverd gaan worden.ABI heeft het bij zijn cijfers over leveringen. Hoeveel tablets er daadwerkelijk verkocht zijn en hoeveel er in de schappen achterblijven, is niet bekend. Dat de iPad de populairste tablet is, staat echter buiten kijf. Van alle tabletleveringen betreft 68 procent de iPad 2 volgens het onderzoek.Het gebruik van ict op basisscholen, middelbare scholen en mbo's stijgt, maar niet snel genoeg, vindt Kennisnet. Ruim een kwart van de docenten maakt geen gebruik van ict bij het lesgeven, staat in de jaarlijkse Vier in Balans-monitor van Kennisnet.

Het gebruik van ict in het onderwijs neemt per jaar met ongeveer twee à drie procent toe. In 2010 is het gebruik van ict in het klaslokaal met drie procent gestegen. Directeur Toine Maes van Kennisnet concludeert op basis van het Vier in Balans-onderzoek: In het huidige tempo duurt het nog zeker tien jaar voordat alle docenten ict toepassen in het lesprogramma. Als Nederland echt de ambitie heeft om internationaal terug te komen in de top vijf van kenniseconomieën, dan moeten we nu versnellen.Kennisnet logoHet ict-gebruik in het onderwijs beperkt zich vooral tot tekstverwerken en het opzoeken van informatie. Uit het onderzoek blijkt dat er één computer per vijf leerlingen is en docenten en scholen meer gebruik van digitale schoolborden maken. De docent kan dan bijvoorbeeld gebruikmaken van video's om een les te illustereren. Kennisnet claimt dat onderzoeken aantonen dat leerlingen hierdoor de lesstof beter onthouden.

Toine Maes van Kennisnet: Overheid, bedrijfsleven en consumenten raken steeds meer vertrouwd met ict en benutten vaker de mogelijkheid om kennis en informatie te delen. Dat het onderwijs achterblijft, is raar. Juist hier gaat het om informatiedeling en kennisoverdracht. Kennisnet vindt dat iedere leerling en docent in 2015 eenvoudig toegang moet hebben tot lesinformatie, waarbij de organisatie het liefst zou zien dat dit met een eigen computer, laptop of ander apparaat zou gebeuren.Intel heeft een smartphone getoond die is gebaseerd op een Merrifield-soc, een nieuwe generatie mobiele processors van het chipbedrijf. Merrifield moet de opvolger worden van de Medfield-serie die nu in een aantal mobiele apparaten wordt gebruikt.De bewuste smartphone werd getoond tijdens de Computex-beurs in Taipei. Volgens Intel gaat het om een 'reference design' met het Android-besturingssysteem, waardoor het getoonde toestel dus niet bedoeld is om verkocht te worden aan consumenten. Volgens Engadget bevat de Intel-smartphone verder een 4-scherm. Ook liet het bedrijf weten dat smartphonefabrikanten vanaf begin volgend jaar de chip krijgen.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd ! 

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.