Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

20/01/2017

Accu Toshiba Satellite L310

Psions advocaten verstuurden eind 2008 de eerste cease and desist-brieven naar fabrikanten, leveranciers en websites over het 'ongeoorloofd' gebruik van de netbook-term. Als gevolg van de juridische strijdtaal van Psion besloot Google zijn adverteerders te laten weten dat de term niet meer mocht voorkomen in advertentie-uitingen. Dell, dat onder meer zelf netbooks verkoopt, diende daarop in februari dit jaar een verzoek in bij het Amerikaanse patentbureau om het 'netbook'-handelsmerk van Psion te schrappen. Ook Intel kwam tegen Psion in actie. Begin maart startte Psion uiteindelijk een rechtszaak tegen Intel waarin het een bedrag van 1,2 miljard dollar eiste vanwege geclaimde omzetverliezen door opzettelijk misbruik van de merknaam.Een hackersgroep heeft een tool uitgebracht waarmee via ssl eenvoudig denial of service-aanvallen uitgevoerd zouden kunnen worden. Met relatief weinig processorkracht moeten servers met ssl-support offline kunnen worden gehaald.

De tool, verkrijgbaar als Windows-binary of broncode voor op Unix gebaseerde besturingssystemen, is vrijgegeven door de Duitse hackersgroep The Hacker's Choice. De tool, THC-SSL-DOS, leunt op het verschil in benodigd rekenwerk tussen het maken van een ssl-connectie aan de serverkant en het maken van de connectie aan de clientkant. Het eerste vereist meer rekenwerk omdat de server tijdens de handshake cryptografische sleutels moet genereren.Volgens de hackersgroep is aan de serverzijde maar liefst vijftien keer meer processorkracht nodig, wat het uitvoeren van een denial of service-aanval eenvoudiger maakt. Een gewone laptop op een adsl-verbinding kan daardoor wedijveren met een server op een 30Gbps-pijp, stellen de hackers. Een gewone laptop zou daardoor één enkele server met ssl offline kunnen halen; bij een groter serverpark met load balancers zou een twintigtal laptops met een 120Kbps-verbinding nodig zijn.

De aanval werkt het best wanneer een server ondersteuning heeft voor ssl renegotiation, een ssl-functie die het mogelijk maakt om tijdens een lopende ssl-sessie een nieuwe sleutel te genereren. Door dat vaak te doen, kunnen de resources van een server worden uitgeput. Zonder ssl renegotiation werkt de tool weliswaar ook, maar die moet dan wel worden aangepast en in dat geval hebben de aanvallers meer resources nodig. Zonder ondersteuning voor ssl renegotiation leunt de tool op het maken van een groot aantal ssl-handshakes.THC stelt dat het meeste succes waarschijnlijk niet kan worden behaald bij https, een populaire implementatie van ssl, maar met poorten voor bijvoorbeeld pop3s en smtps, omdat die waarschijnlijk minder goed bestand zijn tegen een groot aantal ssl-verzoeken.De hackers stellen dat het ssl-protocol onveilig is en niet meer van deze tijd. In 2009 werd ssl renegotiation al eens gebruikt om een aanval op het ssl-protocol uit te voeren; het bleek mogelijk om tijdens een renegotiation een ssl-verbinding te onderscheppen.

Sony heeft in Japan een Windows XP-versie uitgebracht van de Vaio P-ultraportable. Deze Vaio VGN-P50 kan desgewenst worden uitgerust met een Atom Z550 met een kloksnelheid van 2GHz en een ssd met een capaciteit van 256GB.Sony kreeg bij de introductie van de originele Vaio P kritiek te verwerken vanwege het gebruik van Windows Vista als besturingssysteem voor de ultraportable. Ook Tweakers.net concludeerde bij een korte hands-on met de Vaio P dat de snelheid te wensen overliet. Sony heeft nu besloten om voor de Japanse markt een Vaio P-variant uit te brengen met Windows XP.Niet alleen XP moet de Vaio P wat sneller maken; Sony biedt voor het nieuwe model ook de optie om deze uit te rusten met een Atom Z550-cpu op een kloksnelheid van 2GHz. De huidige Vaio P, met het typenummer VGN-P21, heeft een Atom Z520-cpu die op 1,3GHz is geklokt. Ook een ssd met een capaciteit van 256GB is voor de VGN-P50 een optie. De overige specificaties van de XP-variant van de Vaio P komen overeen met die van de P21. Zo heeft het 8"-scherm een resolutie van 1600 bij 768 pixels en is de ultraportable uitgerust met 1GB werkgeheugen en een 80GB grote hdd. De Vaio P ondersteunt verder wifi-b/g/n, bluetooth 2.1 en het wan-netwerk van de Japanse telco Docomo.

Sony zal het nieuwe Vaio P-model in Japan leveren in een aantal nieuwe kleuren. Zo is de VGN-P50 leverbaar in 'Garnet Red', 'Crystal White', 'Peridot' en 'Gold'. De XP-versie van de Vaio P is in Japan vanaf 6 juni beschikbaar; volgens Sony Nederland komt het apparaat niet naar Europa.De Belgische federale politie heeft na drie jaar onderzoek twee besloten downloadfora offline gehaald. Op de fora deelden gebruikers links naar auteursrechtelijk beschermde bestanden. Een 40-jarige Belg werd gearresteerd, maar is weer op vrije voeten.CopyrightNiet alleen zijn de twee sites offline gehaald, ook zijn bij in totaal negen huiszoekingen tien computers, negen laptops, 45 externe harde schijven en tien usb-sticks in beslag genomen. Dat heeft de Belgische federale politie bekendgemaakt. Een 40-jarige man uit het Belgische Hasselt werd gearresteerd, maar is niet voorgeleid en verkeert inmiddels op vrije voeten.Op de fora plaatsten gebruikers, die alleen lid konden worden dankzij een uitnodiging van een bestaande gebruiker, links naar auteursrechtelijk beschermde bestanden. Volgens de politie werden op een van de twee fora, die over circa 4600 leden beschikte, 165.000 downloadlinks geplaatst. Hoeveel links op het andere forum, met 9700 leden, werden geplaatst is niet duidelijk, maar daar zouden in totaal 350.000 berichten zijn geplaatst. Op de fora werden onder andere series, films, muziek en e-books gedeeld.

Volgens de politie richt het onderzoek zich vanaf nu op de gebruikers die de meeste downloadlinks hebben geplaatst. De politie waarschuwt dat op overtreding van de auteurswet flinke boetes staan, tot 550.000 euro, evenals maximaal 3 jaar gevangenisstraf. Daarnaast kan de Belgische auteursrechtorganisatie BAF een schadevergoeding eisen. In België is ook het downloaden van auteursrechtelijk beschermd audiovisueel materiaal strafbaar, in tegenstelling tot in Nederland.YouTube heeft in een blogpost laten weten dat de site iedere maand een miljard unieke bezoekers trekt. Volgens Google zou dat betekenen dat maandelijks 1 op de 2 mensen met een internetaansluiting de website bekijkt.Op die verhouding van 1 op 2 mensen die maandelijks YouTube kijken, valt wel het nodige af te dingen. Het ligt voor de hand dat veel mensen op diverse apparaten YouTube bezoeken, zoals laptops, tablets, smartphones en eventueel een smart-tv of console. Omdat die allemaal een eigen ip-adres kunnen hebben, zouden die bij het aantal van een miljard unieke bezoekers gerekend worden. Onduidelijk is of bezoekers die ingelogd zijn bij de Chrome-browser als unieke bezoeker geteld worden, ongeacht vanaf welke apparaat en ip-adres ze de videosite bezoeken.

Google nam YouTube in 2006 voor 1,65 miljard dollar over. Inmiddels is de videosite volgens Google zelf een van de factoren die de omzetgroei mogelijk maakten. De zoekgigant maakte in januari 2013 bekend meer dan 50 miljard dollar te hebben omgezet. Hoeveel omzet uit YouTube komt, is onduidelijk. Consumenten met een mobiel internetabbonement voor hun laptop gebruiken de verbinding vooral thuis. Dat blijkt uit een enquête van T-Mobile. Een derde van de klanten met mobiel internet heeft geen ander internetabonnement meer.Het aantal mensen met mobiel internet op de laptop is in een jaar tijd verdrievoudigd, zegt T-Mobile. De provider heeft zelf maar liefst zes keer meer klanten met een dergelijk abonnement dan een jaar geleden. Het eigen huis blijkt de favoriete plek om mobiel internet via umts of hsdpa te gebruiken: de paar uur per dag die klanten gemiddeld aan mobiel internet besteden, worden voornamelijk thuis doorgebracht.De mobiele internetverbindingen met een theoretische maximumsnelheid van 7,2Mbps blijken voor veel klanten voldoende te zijn. Een derde van de mensen met een dergelijk abonnement heeft geen vastelijnsaansluiting meer. T-Mobile heeft geen concrete cijfers vrijgegeven over het aantal klanten dat een mobiel internetabonnement heeft.

Het Israëlische bedrijf Amimon heeft een whdi-adapter met het formaat van een groot uitgevallen usb-stick aangekondigd. Met de whdi-stick is het mogelijk om draadloos video van een laptop of pc naar een tv te streamen.De zenderversie van de WHDI Stick, zoals de adapter toepasselijk heet, meet 81,3 bij 29,9 bij 15,5mm en is daarmee volgens Amimon momenteel de kleinste whdi-oplossing. De stick wordt in de hdmi-poort van de laptop of pc gestoken en stuurt het beeld daarvan rechtstreeks naar een tv die van een whdi-ontvanger of een WHDI Stick is voorzien. Voorgaande whdi-producten als WiCast van Asus of HP Wireless TV zijn beduidend groter.Met de WHDI Stick is het onder meer mogelijk om hd-video te draaien op een laptop en af te spelen op een grote tv in de huiskamer. Ook games moeten op deze manier zijn af te spelen door de lage latency. Volgens Amimon zou deze minder dan een miliseconde bedragen. Doordat de stick hdcp 2.0 ondersteunt via een beveiligde whdi-verbinding, is het mogelijk om blu-ray-films draadloos naar de tv te streamen.

De whdi-standaard kan maximaal 1080/60p-video ongecomprimeerd verzenden, waardoor er voldoende bandbreedte is om ook 3d-films te streamen. De stick is hiervoor compatible met hdmi 1.4a. Whdi kan deze bandbreedte leveren over een afstand van ongeveer 33 meter en het signaal kan door betonnen muren heen.Amimon demonstreert een prototype van de WHDI Stick op de Ceatec, een Japanse beurs voor consumentenelektronica, terwijl het product medio 2011 in de winkels moet liggen.Een Taiwanese organisatie heeft een bril aangekondigd waarin een heads-up display is te zien die met de vingerbewegingen bediend kan worden. De bril, genaamd i-Air, gebruikt dddr-cameratechniek en is compatibel met diverse apparaten, waaronder pc's en smartphones.Een Taiwanese non-profitorganisatie gericht op research en development heeft de i-Air-bril met een 'virtueel beeldscherm' aangekondigd, zo schrijft Computerworld. Met de heads-up display kunnen gebruikers virtuele toetsenborden en aanraakschermen bedienen. De bril geeft een zwevend scherm weer waarmee virtuele data, afbeeldingen en apparaten met vingers in de lucht bediend kunnen worden.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.