Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

21/01/2017

Accu Acer Aspire One 532h-2Dr

In navolging van concurrent Asus zullen ook Lenovo en Acer naar verluidt tablets met Tegra 3-quadcore op de markt brengen. Acer blijft echter ook netbooks maken, terwijl Samsung volgens geruchten overweegt te stoppen met de kleine laptops.Maandag bleek dat Acer een nieuwe Iconia-tablet met Tegra 2-soc op stapel heeft staan. Hiermee zou de fabrikant zich op de markt voor goedkope tablets richten, maar volgens Digitimes komt het bedrijf ook met een model met Tegra 3-quadcore. Deze moet in het eerste kwartaal van 2012 uitkomen en een prijs van 459 à 599 dollar krijgen. Lenovo zou met een vergelijkbaar aanbod komen.Als Acer inderdaad met de twee tablets op de markt komt, houdt de fabrikant vast aan zijn strategie om een aanzienlijk marktaandeel op de tabletmarkt te krijgen. Net als veel andere fabrikanten is Acer nog niet succesvol op die markt, terwijl het concern wel last heeft van de opkomst van de productcategorie, omdat het hierdoor minder netbooks verkoopt.

Desondanks blijft Acer vasthouden aan netbooks, vooral voor de opkomende markten, zegt de vice-president van Acer tegen opnieuw Digitimes. Vooral in India en China zou de vraag naar de goedkope kleine laptops nog erg hoog zijn. Acer zou momenteel de grootste netbookfabrikant ter wereld zijn; zijn marktaandeel zou in het afgelopen kwartaal met een verkoop van 1,7 miljoen stuks op 22 procent hebben gelegen.Samsung zou een marktaandeel van ongeveer 10 procent hebben, maar deze fabrikant uit Zuid-Korea zou wel overwegen de markt te verlaten. De Franse site BlogEee claimt een memo in handen te hebben waaruit dat blijkt. In lijn met onze nieuwe strategie voor 2012 stoppen we met 10,1-producten in het eerste kwartaal van 2012, en richten we ons op ultraportables met 11,6- en 12-schermen, en op ultrabooks die gedurende 2012 uitgebracht worden, zou Samsung in een mail aan partners hebben laten weten.

Bij het vrijgeven van de specificaties van de komende Asus A6Vm-laptop is als bijwerking de komst van een nieuwe mobiele grafische kaart van nVidia aangekondigd. De Asus-laptop zal een GeForce Go 7300-kaart huisvesten, waarvan door nVidia nog geen gewag wordt gemaakt. De kaart zou TurboCache ondersteunen, waarmee het videogeheugen van 128MB kan worden opgepompt met nog eens 128MB aan systeemgeheugen.Asus A6Vm laptop Asus stelt dat de kaart voor een prestatietoename van 41 procent zorgt bij de verwerking van 3d-graphics, in vergelijking met de 'vorige grafische oplossing' - wat niet bijster informatief is omdat Asus verscheidene kaarten van zowel nVidia als ATi in zijn laptops stopt. De laptop in kwestie huisvest verder een Pentium M 700-cpu; een versie met een AMD Turion 64-processor, de A6Km, zou ook in voorbereiding zijn.

Acer komt met een nieuwe netbook die zowel Android als Windows zal draaien, zo heeft een Britse woordvoerder van het bedrijf zich laten ontvallen. De opvolger van de Aspire One D250 zal op het Atom Pine Trail-platform zijn gebaseerd.Onbekend is hoeveel exemplaren Acer van zijn dual-boot Aspire One-netbook heeft verkocht, maar blijkbaar was het genoeg om met een opvolger te komen. Deze Aspire One D260 zal opnieuw zowel Android als Windows draaien, vertelde Martino Mombrini, productmanager Mobile bij Acer UK.Aangezien Intel zijn N270 en N280 heeft uitgefaseerd, zal de komende Aspire One op het Pine Trail-platform worden gebaseerd en waarschijnlijk een N450 Atom krijgen. Ook krijgt de mini-laptop een ander uiterlijk dan de Aspire One D260.Mombrini zei ook tegen de Britse site ElectricPig dat de netbook met Googles Chrome OS waarschijnlijk in het derde kwartaal, maar mogelijk in de periode rondom kerst verschijnt. Acer zou in de woorden van de productmanager 'nauw samenwerken met de jongens van Google' bij het project.

Kleiner is niet altijd beter volgens sommige laptopmakers. Zo stelt Acer op de Computex-beurs zijn megalaptop, voorzien van een 20-scherm voor en hebben zowel Dell als Samsung al plannen aangekondigd voor laptops met schermen die een beelddiagonaal van 19 of 20 hebben. Het spreekt voor zich dat deze laptops niet bedoeld zijn voor mobiel gebruik en niet echt draagbaar genoemd kunnen worden. Analisten zijn van mening dat de 'supersized' laptops vooral bij gamers enthousiast onthaald zullen worden. Daarnaast zou er ook een doelgroep zijn die meer prijs stelt op een groter scherm en slechts een beperkte mate van mobiliteit vereist, bijvoorbeeld om de computer te verhuizen van de werkplek naar het thuiskantoor en omgekeerd.

LaptopAcer positioneert zijn grootste laptop ooit dan ook vooral als een 'portable entertainment center' dat bedoeld is om als aanvulling op andere apparaten, zoals een tv of spelconsole, gebruikt te worden. De notebook is met zijn 2700 dollar dan ook pittig geprijsd en zal over aardig wat paardekracht moeten beschikken om potentiële kopers over de streep te trekken. Dell maakt het echter nog bonter en verkoopt zijn 20-model vanaf 3500 dollar. Daarvoor krijgt men naast de laptop echter ook nog acht luidsprekers en een subwoofer, een draadloos toetsenbord en een bewegingsgevoelige afstandsbediening.

Wie echt veel te besteden heeft, zal bij Samsung vriendelijk onthaald worden. Deze fabrikant is van plan om zijn laptop voor meer dan 5000 dollar te verkopen en mikt dan ook op de kapitaalkrachtige, veeleisende gebruiker. Het scherm van deze laptop zou overigens losgemaakt kunnen worden om het systeem aan te sluiten op een gewone desktopmonitor. Aangezien een dergelijke laptop niet bedoeld is voor mobiel gebruik en het systeem in de werkruimte aan een traditioneel scherm gekoppeld kan worden, is het nut van een 20-scherm op deze laptop niet geheel duidelijk. Niet alle fabrikanten zijn echter gecharmeerd van de 'bigger is better'-leuze. Asustek stelt dat het bedrijf momenteel laptops levert met een maximale schermdiameter van 17 en dat het niet van plan is deze nog groter te maken. 'Het voordeel van notebooks is hun lage gewicht en kleine afmetingen, en daar richten wij dan ook onze aandacht op', aldus een woordvoerder.

Verschillende fabrikanten hebben een open brief gepubliceerd met details over de omruilactie van de defecte chipsets uit Intels 6000-serie. Consumenten met een product met deze chipset, kunnen dit omruilen of hun geld terugkrijgen.De grootste moederbordfabrikanten, Asus, MSI en Gigabyte, hebben alle drie eenzelfde aankondiging gedaan omtrent producten die gebruikmaken van de defecte chipset. Bij Gigabyte gaat het enkel om een moederbord, terwijl zowel Asus als MSI ook laptops op de markt hebben die voorzien zijn van een chipset uit Intels 6000-serie. Producten kunnen omgeruild worden zodra er een vervangend product beschikbaar is, wat op zijn vroegst in maart het geval zal zijn.Het is ook mogelijk om geld terug te krijgen. Consumenten staan hierbij in hun recht, omdat ze recht hebben op een goed functionerend product. Fabrikanten wijzen er echter op dat de sata-600-poorten geen last hebben van de ontwerpfout. De sata-300-poorten zullen verder ook niet per direct uitvallen, waardoor de laptops nog gebruikt kunnen blijven worden. Consumenten moeten in de meeste gevallen contact opnemen met het verkooppunt.

Dell Nederland laat weten dat vier producten last kunnen hebben van het defect; de XPS 8300, de Vostro 460, de Alienware M17x R3 en de Alienware Aurora R3. Dell vervangt vanaf april kosteloos het moederbord van deze producten. Voorlopig zijn die producten ook niet langer te koop. Bij Toshiba kunnen de producten worden ingeleverd voor een volledige terugbetaling. HP, Acer en Lenovo moeten nog met een officiële verklaring komen.Na een korte test-periode heeft uitgever Electronic Arts een OS X-client voor zijn gameplatform Origin uitgebracht. De Origin for Mac-client komt naast de al bestaande iOS-client, die verantwoordelijk zou zijn voor 40 procent van de Origin-starters..De komst van Origin naar de Mac maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat gebruikers van een Apple-laptop of -desktop games die ze eerder voor Windows hebben aangeschaft nu ook voor hun OS X-systeem kunnen downloaden, zonder meerprijs. Ook de ingame-aankopen en voortgang in games blijven daarbij behouden. Onder andere The Sims 3, Dragon Age 2, Batman: Arkham City en Lego Harry Potter zijn beschikbaar voor OS X-systemen.

Volgens de vice president van de productietak van Origin, Mike Blank, heeft EA voor een Mac-client gekozen omdat het marktaandeel van het besturingssysteem van Apple stijgt en er een groep fanatieke gamers voor het platform is. Over het geheel genomen zie je dat ontwikkelaars zich op het pc-platform hebben gericht, maar ik denk dat hier verandering in gaat komen, zegt Blank tegen AppleInsider, die erop hint dat EA steeds vaker games tegelijk voor pc en Mac gaat releasen, terwijl ook iOS steeds belangrijker voor de uitgever wordt.Ongeveer 40 procent, misschien 17 miljoen gebruikers, hebben voor het eerst Origin benaderd op iOS, onthulde hij namelijk. In totaal heeft het online gamedistributieplatform van EA 40 miljoen actieve accounts. De alpha-test van Origin for Mac startte in januari.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.