Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

25/01/2017

Accu Acer TravelMate 5210

De witte Series 9-notebooks die Samsung op de CES toont hebben dezelfde specificaties als de zwarte variant, en een ook resolutie van 1600x900. Er gingen geruchten dat de fabrikant ook modellen met 1920x1080-resolutie wilde uitbrengen. De nieuwe Series 7 Ultra, die Samsung op de CES uitbracht, heeft namelijk een pls-touchscreen met resolutie van 1920x1080, maar het vlaggenschip op notebookgebied lijkt het dus voorlopig met een kleur-update te moeten doen.Binnenkort zullen nieuwe versies van de Classmate PC van Intel in Europa en de VS verschijnen. Intel maakte bekend dat er twee opvolgers voor de goedkope en kleine laptop op stapel staan.De Classmate PC is Intels alternatief voor de XO-laptop en dus eveneens ontwikkeld voor onderwijsdoeleinden in de zogenaamde opkomende markten. Nieuwe versies van de notebooks komen 'binnen een aantal weken' echter ook naar de VS en Europa, zo heeft Lila Ibrahim van Intels emerging market platform-divisie verklaard. Tot dusverre heeft het bedrijf minder dan honderdduizend stuks van zijn notebooks verkocht.

In zijn oorspronkelijke configuratie bevat de Classmate PC een Centrino ulc-cpu die op 900MHz loopt, maximaal 512MB geheugen en een 7-scherm dat 800 x 480 pixels weer kan geven. Intel bouwt de laptops niet zelf. In India heeft bijvoorbeeld HCL al modellen op de markt gebracht en in Indonesië heeft Zyrex Classmate PC's geproduceerd. Wie de nieuwe modellen fabriceert, wilde Intel niet zeggen. Wel liet Ibrahim weten dat de Classmate 2- en de Classmate 3-ontwerpen fabrikanten de mogelijkheid geven om modellen met meer geheugen, grotere schermen en extra functionaliteit zoals geïntegreerde camera's uit te rusten.De kosten zullen voor fabrikanten tussen de 250 en 300 dollar komen te liggen, maar als de Intel Atom-cpu's beschikbaar komen, kunnen de machines nog goedkoper worden, schrijft de New York Times. Intel treedt met zijn beslissing in de voetsporen van de One Laptop Per Child Association, die zijn XO-laptop vorig jaar ook aan westerse consumenten beschikbaar stelde via het 'Give One, Get One'-programma.

Dell gaat toekomstige pc's voor de Chinese markt mogelijk standaard voorzien van Ubuntu Kylin, het OS dat de Chinese overheid als referentieplatform voor een eigen besturingssysteem gebruikt. Canonical is hierover in onderhandeling met Dell.Als Chinese gebruikers in de toekomst een laptop of dekstopsysteem van Dell aanschaffen, staat Ubuntu Kylin al voorgeïnstalleerd vertelde Leonard Tsai, voorzitter van Canonical Azië volgens PCWorld tijdens de Dell Solutions Summit in Peking. Dell en Canonical zijn nog in onderhandeling over de plannen, maar uit de woorden van Tsai kan opgemaakt worden dat het om specifieke modellen gaat. De Canonical-topman noemde als voorbeelden systemen die gericht zijn op studenten en overheidsfunstionarissen zoals defensiepersoneel. Over de prijzen en precieze verschijningsdata zou Dell zelf beslissen.

Dell is een vaste partner van Canonical en de Amerikaanse fabrikant heeft al producten met Ubuntu uitgebracht. De bekendste daarvan is de XPS 13-ultrabook, die begin dit jaar ook naar Nederland kwam en waarmee het bedrijf zich op ontwikkelaars richt. De Chinese markt is potentieel echter een interessante groeimarkt voor pc's met de populaire Linux-distributie. De overheid in het land heeft Ubuntu Kylin namelijk in april aangewezen als referentieplatform voor zijn eigen besturingssysteem.De Chinese regering werkt hiervoor samen met Canonical en een grote hoeveelheid organisaties, zoals China Software, het Integrated Chip Promotions Centre en de National University of Defense Technology. De steun van de overheid zorgt er mogelijk voor dat fabrikanten en gebruikers minder koudwatervrees krijgen bij een eventuele overstap. Ubuntu Kylin 13.04 kwam in april uit en biedt onder andere Chinese inputmogelijkheden, een Chinese kalender en integratie van populaire diensten als Baidu en Taobao.Microsoft heeft bevestigd dat Windows 8.1 en Windows 8.1 RT de rtm-status hebben gekregen en zijn opgestuurd naar fabrikanten van laptops, tablets en pc's. Het softwarebedrijf geeft echter aan dat de Windows 8-update niet voor de officiële release op 18 oktober beschikbaar zal komen.

Windows logoEr gingen al eerder geruchten dat de Windows 8.1-update door Microsoft is opgestuurd naar oem-partners. De softwaregigant heeft dit inmiddels in een blogposting bevestigd. Microsoft laat tevens weten dat het de rtm-versies van Windows 8.1 en Windows 8.1 RT niet tussentijds online zal plaatsen op bijvoorbeeld TechNet of MSDN. Dit heeft de softwaregigant bij vorige Windows-versies wel gedaan.Microsoft geeft als een van de redenen voor het niet publiekelijk uitbrengen van de rtm-release dat het nauw met zijn hardwarepartners wil samenwerken om de laatste plooien in de update voor Windows 8 glad te strijken. Volgens Tom Warren van WinRumors zou Windows 8.1 ook nog de nodige bugs bevatten die Microsoft in alle stilte zou willen wegwerken. Overigens zou de softwaregigant ook nog samenwerken met enkele app-developers die zo vernieuwingen in hun apps voor Windows 8.1 en de tabletversie Windows 8.1 RT tijdig kunnen uitbrengen.

De update voor Windows 8, die gratis beschikbaar zal komen, zal op 18 oktober voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt worden uitgebracht. In Windows 8.1, momenteel beschikbaar als Preview, worden een aantal features toegevoegd. Zo kan de gebruiker direct naar de desktop booten en de startknop keert weer terug. Ook bevat Windows 8.1 een gewijzigd startscherm, zijn er meer koppelingen gemaakt met diverse clouddiensten zoals SkyDrive. Daarnaast zijn diverse apps als Mail en Calendar bijgewerkt.Intel zal de N280 Atom-cpu uitbrengen, die een fractie sneller is dan de N270. Dat werd duidelijk bij een demonstratie van de Eee PC 1004DN door Asus. Ook is deze Eee PC de eerste met een optische drive.De Eee PC 1004DN ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de Eee PC 1002HA. Zo heeft het apparaat een 10,2-scherm met een resolutie van 1024x600 beeldpunten, en zijn er 1GB ram en een harde schijf van 160GB aanwezig. Ook beschikt de Eee PC 1004DN over 802.11n-wifi, bluetooth, drie usb-poorten en een vga-interface.

Asus is bij de nieuwe netbook echter afgestapt van de strategie om geen optische drive in te bouwen. Daarmee is de 1004DN de eerste Eee PC die schijfjes kan lezen en branden. Ook heeft het model een nieuw toetsenbord, dat over plattere toetsen en een iets grotere shift-toets beschikt. Asus gaat meer Eee-modellen met dit type keyboard uitrusten. Verder heeft de 1004DN een expresscard-slot en een 8-in-1-kaartlezer.Het interessantste onderdeel is echter de Atom N280. Deze cpu loopt op 1,66GHz en dat is een fractie sneller dan de N270-Atom, die op 1,6GHz is geklokt en waarmee het gros van de netbooks is uitgerust. De N280 heeft daarnaast een fsb van 667MHz, terwijl de N270 een 533MHz-fsb heeft. Asus heeft al gemeld dat het meer modellen van de nieuwe Atom gaat voorzien.Intel werkt aan nieuwe energiezuinige processors voor netbooks op basis van de Core-architectuur. De cpu's moeten het gat opvullen dat tussen de huidige ulv-processors en de Atom-chips ligt.

De nieuwe lijn processors, bedoeld om notebooks van minder dan 25mm dikte mogelijk te maken, krijgt een architectuur die is gebaseerd op de huidige ultra low voltage-cpu's van Intel, claimen bronnen binnen het bedrijf. Verwacht mag dan ook worden dat de processors aanzienlijk sneller dan de Atoms zijn. De packaging zal 22mm bij 22mm meten, net als die van de cpu van de Macbook Air.Intel heeft de term netbook gereserveerd voor kleine notebooks met een Atom-cpu, dus officieel zullen de nieuwe ulv-modellen niet in netbooks terechtkomen. Intel richt zich echter wel op dunne notebooks; die zullen goedkoper zijn dan de huidige ultraportables met een ulv-cpu, die vaak meer dan 1500 euro kosten. Ze zullen echter duurder uitvallen dan netbooks, zodat Intel niet zozeer met zijn huidige productlijnen gaat concurreren, maar meer met AMD's nieuwe Neo-processorlijn voor notebooks met een prijskaartje van 700 tot 900 dollar.

Monitorfabrikant iiyama heeft een nieuw beeldscherm geïntroduceerd, met een schermdiagonaal van 23. Het beeldscherm heeft een paneel dat is gebaseerd op ips-technologie en maakt gebruik van ledverlichting voor de backlight.De nieuwe monitor luistert naar de naam X2377HDS en is al bij verschillende webshops gesignaleerd voor ongeveer 189 euro. Het beeldscherm heeft een maximale resolutie van 1920x1080 pixels en een responstijd van 5ms. De horizontale en verticale kijkhoeken van het scherm zijn 178 graden, dankzij de gebruikte ips-technologie.Het scherm heeft volgens de fabrikant een dynamisch contrast van 5.000.000:1, een statisch contrast van 1000:1 en de maximale helderheid is 250cd/m². Verder bevat het scherm een stel stereospeakers en d-sub-, dvi- en hdmi-ingangen voor het aansluiten van een pc of laptop.Volgens de Deense consumentenbond zit er een ontwerpfout in Apples iBook G4. Deze fout zou ervoor zorgen dat de laptop spontaan uitvalt en weigert opnieuw op te starten. Het probleem begint pas op te treden als de laptop ongeveer een jaar in gebruik is.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.