Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

26/01/2017

Accu Asus G73JW-TZ227V

Dit is op te maken uit een uitnodiging, die onder meer werd gestuurd naar journalist Alexander Klöpping, voor een persbijeenkomst van KPN volgende week waar het de Interactieve TV Online zal lanceren. In het document is te lezen dat de iPad-applicatie toegang biedt tot de 'twintig meest populaire programma's'. Het is dus nog niet te zeggen of KPN toegang geeft tot een twintigtal live televiestreams of abonnees een vod-selectie zal voorschotelen.In de uitnodiging wordt ook gesproken over demo-laptops die tijdens de persbijeenkomst gebruikt kunnen worden om de dienst uit te testen. Mogelijk komt Interactieve TV Online dus ook beschikbaar op laptops, bijvoorbeeld via een webinterface. Naar alle waarschijnlijkheid zal de dienst ook uitsluitend via wifi beschikbaar zijn.KPN volgt met de introductie van een iPad-app het voorbeeld van enkele andere internetaanbieders die live tv-streams op tablets en pc's aanbieden. Onder andere het Belgische Telenet en Belgacom bieden dergelijke diensten aan.

Apple heeft donderdag in alle stilte zijn MacBook-lijn ververst. De modellen zijn nu net als hun Pro-broertjes gebaseerd op het Santa Rosa-platform en bevatten dus snellere processors en Intels geïntegreerde GMA X3100-gpu.MacBooks LeopardBij de vorige update van de MacBooks, in mei dit jaar, liet Apple Santa Rosa nog even voor wat het was. Zonder verdere mededelingen, maar niet geheel onverwacht, verschenen donderdag echter nieuwe MacBook-modellen in de Amerikaanse Apple Store, die voorzien zijn van Santa Rosa-features zoals een 800MHz-fsb en Intels GMA X3100-igp-chipset.Apple introduceert twee witte modellen, waarvan het goedkoopste model van 1049 euro over een 2GHz Intel Core 2 Duo, een 80GB-schijf en een combodrive beschikt en de variant van 1249 euro over een 2,2GHz Core 2 Duo, een harde schijf van 120GB en een doublelayer-SuperDrive. De zwarte MacBook van 1449 euro beschikt, naast de schijf van 160GB en de doublelayer-SuperDrive, nu ook over een 2,2GHz Core 2 Duo-processor.

Apple heeft patent aangevraagd op een systeem voor het besturen van onder meer telefoons, tablets en laptops met gebaren die door camera's worden waargenomen. De interface van de apparaten wordt via een projector weergegeven.De patentaanvraag omschrijft een systeem waarbij verschillende apparaten via een 'picoprojector' een interface op een oppervlak projecteren. Vervolgens kunnen die beelden worden samengevoegd tot een groot beeld of kunnen ze apart worden gebruikt. Via gebaren die worden waargenomen door camera's, kunnen bijvoorbeeld bestanden worden overgezet door ze van het ene naar het andere scherm te 'vegen'.De projecties worden weliswaar bediend met een Kinect-achtige besturing, maar in de patentaanvraag staat ook dat de camera kan werken door schaduwen op de projectie te interpreteren zoals gebeurt met gebaren op het scherm zelf. Daardoor kan een veeg met een schaduw bijvoorbeeld betekenen dat een lijst gaat scrollen. De uitvinding kan worden gebruikt om films en foto's groter weer te geven dan op het scherm van een apparaat, meldt The Register.

Apple claimt geen patent op het projecteren van een interface of de besturing daarvan door middel van gebaren, maar spreekt specifiek over de besturing van verschillende apparaten met een projector en het samenvoegen van de beelden daarvan.Het bedrijf uit Cupertino doet jaarlijks vele patentaanvragen, waarvan er veel nooit als gebruikte techniek terugkomen in producten. Het is onduidelijk of Apple van plan is om deze uitvinding te gebruiken in laptops, tablets of telefoons, of wanneer zulke producten zouden uitkomen. Momenteel zijn er geen Apple-producten met een picoprojector bekend.Dell werkt aan een tablet en een convertible die beide zullen uitkomen met Windows 8 als besturingssysteem. De tablet wordt voorzien van een 10,1-inch-scherm, terwijl de convertible een beelddiagonaal van 12,5 inch zal krijgen.

Website Neowin kreeg slides in handen waarop foto's en specificaties van beide apparaten staan. De tablet draagt de naam Latitude 10 en is, net als andere apparaten in de Latitude-serie, bedoeld voor de zakelijke markt. De tablet komt uit in een normale variant en een 'security'-versie, al is niet duidelijk wat voor extra's die laatste biedt. Hij zal wel zwaarder en dikker zijn, wat erop kan wijzen dat de behuizing extra stevig is. De reguliere versie weegt 710 gram en de security-versie 30 gram meer. De dikte is respectievelijk 10,5 en 13,4mm.De tablet wordt aangedreven door een Clover Trail Atom van Intel op onbekende kloksnelheid, gekoppeld aan 2GB ddr2-werkgeheugen. Het 10,1"-scherm heeft een resolutie van 1366x768 pixels en voor opslag is een ssd van maximaal 128GB aanwezig. Elk model wordt uitgerust met een tpm-chip voor data-encryptie en optioneel kan een vingerafdruklezer toegevoegd worden. De accu is te verwijderen en er is de keuze uit een 30- of 60Wh-variant, hoelang die de tablet van stroom kunnen voorzien is niet bekend.

Het andere model waarover informatie naar buiten is gekomen is de XPS 12, een zogeheten convertible, die veel weg heeft van Dells Inspiron Duo. Het gaat om een kleine laptop waarvan het 12,5"-scherm binnen de schermomlijsting omgeklapt kan worden. Met het scherm omgeklapt en de laptop dichtgeklapt kan het apparaat als tablet gebruikt worden.Volgens de slide is de 20mm-dikke behuizing gemaakt van aluminium en koolstofvezel, en weegt hij 1,4kg. Het scherm wordt van rand tot rand bedekt met een laag krasvast Gorilla Glass. Over de gebruikte hardware vermeldt de slide niets.
Naast nieuwe laptops en een tablet heeft Samsung in Londen een nieuwe camera aan zijn assortiment toegevoegd. De Galaxy NX is een systeemcamera die op Android draait en die verbinding met wifi, 3g en lte kan maken.Het Galaxy-apparaat in Samsungs NX-lijn van milc's beschikt over een aps-c-sensor met capaciteit van 20,3 megapixel en een 4,8"-scherm. De lens is verwisselbaar, wat gebruikers de mogelijkheid geeft de NX te gebruiken in combinatie met zoomlenzen, groothoeklenzen of platte pancakelenzen. Het apparaat draait Android 4.2 Jelly Bean op een niet nader aangeduide quadcore-processor met kloksnelheid van 1,6GHz. Volgens de fabrikant biedt de camera toegang tot 'alle beschikbare Android-apps' zodat gebruikers bestanden kunnen delen via Dropbox of WhatsApp.

De camera ondersteunt verbindingen via niet alleen wifi en 3g maar ook via lte. Samsung benadrukt dan ook de functies voor het delen van foto's. Zo is er de optie Photo Suggest, die aanbevelingen voor fotogenieke locaties in de buurt van de gebruiker aanbeveelt. Ook is er Story Album voor het plaatsen van afbeeldingen in een tijdslijn en het delen hiervan als fotoalbum. Verder is er de mogelijkheid om direct animated gifs te schieten door 5 seconden achter elkaar foto's te maken die vervolgens achter elkaar geplakt worden.Inmiddels hebben 5,6 miljoen Nederlanders een tablet in hun bezit, terwijl in 2013 het aantal tabletgebruikers steeg met 1,3 miljoen. Die groei was voornamelijk toe te schrijven aan jongeren tussen de 13 en 17 jaar en aan ouderen van 65 jaar en ouder.Logo GfK (2013)Dat blijkt uit de resultaten van een onderzoek van Intomart GfK. In totaal bezit 44 procent van de Nederlanders een tablet. Van de Nederlanders van 65 jaar en ouder bezit een derde een tablet, onder jongeren tussen de 13 en 17 jaar is dat 39 procent.

Het smartphonebezit is verder toegenomen. Dat aantal groeide met een miljoen, waardoor nu 8 miljoen Nederlanders een smartphone bezitten. Daarbij is het opvallend dat het aantal 65-plussers met een smartphone het afgelopen jaar is verdubbeld van 16 naar 32 procent.Logischerwijs is ook het aantal apparaten dat mensen in hun bezit hebben verder toegenomen. Inmiddels heeft 56 procent van de Nederlanders drie apparaten of meer, waarbij ook pc's en laptops worden meegerekend. Het aantal Nederlanders met één apparaat is gedaald tot 15 procent.Het onderzoek van GfK, 'GfK Trends in Digitale Media', wordt twee keer per jaar uitgevoerd. De steekproef bestaat uit 1005 Nederlanders van 13 jaar of ouder die gebruik maken van internet en is volgens GfK representatief voor 12,8 miljoen internetters.Toshiba heeft drie nieuwe zakelijke notebooks uitgebracht, waaronder de Portégé R830. Deze ultraportable met 13,3"-scherm combineert een Sandy Bridge-processor met een gewicht van 1,5kg en een geclaimde accuduur van maximaal 8,5 uur.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.