Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

30/01/2017

Accu Sony VGP-BPS13B/S

Onze community is namelijk een onderscheidende factor voor en van Tweakers. Niet alleen met de redactie testen we producten uitvoerig, ook onze gebruikers gaan de diepte in als ze producten reviewen. Wij denken dat we de mensen, lezers en middelen hebben om al die kennis en kunde gericht(er) te bundelen om zo ook onze familie en vrienden het juiste product te helpen kiezen.Campagne Tweakers - Smartphone 300pxDe boodschap om dat uit te dragen wordt: 'Wij stellen technologie op de proef'. Deze slogan is nu ook zichtbaar op de site, naast het huidige logo. Bovendien hebben we een reclamecampagne bedacht waarmee we laten zien dat tweakers op meer letten dan een mooi uiterlijk en goede prijs. In die campagne worden kleine, onderscheidende hardware-elementen belicht onder het motto: juist het kleinste detail kan de grootste reden zijn om een bepaald product te kopen.

Dat betekent niet dat we ons met bijvoorbeeld redactionele artikelen expliciet op het grote publiek gaan richten, maar wel dat we nadenken over de plek op de site waar bepaalde informatie relevant of handig is. De Frontpage blijft draaien rondom de laatste uitgebreide reviews en het nieuws. Tegelijk willen we op bepaalde plekken in onder meer de Pricewatch een adviserende rol spelen voor wie een nieuw elektronicaproduct zoekt, maar zelf niet weet wat goed is.Voor die laatste lezer willen we dan ook het aantal buy guides uitbreiden. De huidige Desktop- en Laptop-BBG blijven uiteraard bestaan, maar worden aangevuld met buy guides met door ons geteste producten. We beginnen met laptops, smartphones, tablets en televisies. Voor elk van deze productgroepen hebben we een reclamecampagne bedacht om bij meer lezers onder de aandacht te komen. Alleen voor de categorie televisies zoeken we nog inspiratie. Als je suggesties hebt, horen we dat graag.

MSI heeft zijn nieuwste op gamers gerichte laptop aangekondigd. De zwart-zilveren GE700 heeft een 17,3"-scherm en wordt aangedreven door een Core i5-cpu. Een chip uit de HD 5000-lijn van ATI handelt de grafische berekeningen af.MSI GE700De gaminglaptop weegt 3,2kg en is opgetrokken rondom Intels H55-chipset. De Core i5-cpu gaat vergezeld van een ATI Radeon HD 5730-videokaart met 1GB ddr3-videogeheugen. Het 17,3"-scherm heeft een resolutie van 1680x1050 beeldpunten. Naast twee ddr3-sodimm-slots voor maximaal 4GB geheugen heeft de laptop twee plekken voor 2,5"-harddisks tot 500GB. Om de game-ervaring compleet te maken, heeft MSI het zwart-zilveren apparaat uitgerust met een subwoofer en speakers, die wordt betiteld als 'theater class'.

Gamers die hun spellen graag groter zien, kunnen de laptop via de hdmi-uitgang op een tv aansluiten. Verder heeft de GE700 een kaartlezer, wireless-n-wifi, bluetooth en een hd-webcam aan boord. Randapparatuur kan worden aangesloten via vier usb-poorten en voor externe opslag is een e-sata-poort aanwezig. De laptop biedt vijf verschillende energiestanden en heeft een rij verlichte touchknoppen boven het toetsenbord. MSI Nederland kon op het moment van schrijven nog geen prijs of introductiedatum geven.Asus heeft op basis van gebruikerssuggesties een laptop met twee touchscreens ontwikkeld. Het duoscreen-concept wordt nog ontwikkeld, maar het Taiwanese bedrijf kon op de Cebit-beurs al een testmodel aan het publiek tonen.De 'laptop' wordt door Asus omschreven als een 'door de community ontworpen pc': het idee voor de duoscreen werd geopperd door deelnemers aan het discussieforum WePC.com, waarna ontwerpers van Asus met het concept aan de slag gingen. Het ontwerp is niet nieuw, maar eerdere prototypes betroffen slechts zogenoemde mockups: niet-werkende modellen van het apparaat. De engineers van Asus lieten het daar echter niet bij zitten en gingen aan het werk om het concept om te zetten in een daadwerkelijk functionerend apparaat.

Beide schermen van de duoscreen-laptop zijn aanraakgevoelig, zodat de gebruiker op verschillende manieren tekst kan invoeren en het apparaat kan bedienen. Zo kan het onderste scherm in de laptop-configuratie een virtueel toetsenbord weergeven en kan het bovenste scherm als regulier touchscreen gebruikt worden. In portretmodus zou het apparaat als tweeschermig e-book gebruikt kunnen worden, waarbij virtuele bladzijdes met gebaren zouden kunnen worden omgeslagen.Het prototype was nog niet productieklaar: door de innovatieve scharnieren sloot de laptop niet altijd even recht. Het is echter nog niet zeker of het apparaat tot een productieversie zal worden doorontwikkeld en in de winkel zal komen te liggen.Naast het werkende prototype van de duoscreen-notebook toonde Asus ook een conceptnotebook die zijn inspiratie uit origami haalt. De laptop is geëvolueerd uit een stuk opgevouwen papier, wat nog duidelijk in het ontwerp naar voren komt. Meer dan een concept is de notebook echter niet: afgezien van een paar led's als lichteffect heeft het prototype geen elektronica aan boord.

De beperkte levensduur van accu's die voor laptops en andere mobiele apparaten worden gebruikt, is veel gebruikers een doorn in het oog. HP biedt daarom accu's tezamen met een garantie dat de betreffende accu ten minste drie jaar meegaat.HP Sonata Enviro Series accu'sDe gemiddelde accu van een willekeurig apparaat presteert gedurende zijn eerste gebruiksmaanden goed, maar naarmate de accu meer laad- en ontlaadcycli heeft verduurd, worden de prestaties langzaamaan minder. Na een jaar, of in geval van goede accu's twee jaar, is de capaciteit van de accu over het algemeen dusdanig afgenomen dat een nieuwe accu aangeschaft moet worden. De Amerikaanse laptopleverancier HP heeft besloten daar verandering in te brengen en voorziet een deel van zijn accu's van een levensduurgarantie van drie jaar.De accu's waarop de garantie van HP betrekking heeft, worden onder de noemer Enviro Series verkocht. Deze accu's bestaan uit Sonata lithium-ion-cellen die door een startup-bedrijfje, Boston Power, aan HP worden geleverd. De accu's zijn voorzien van een Nordic Ecolabel-certificering en worden in Taiwan en China geproduceerd. De Sonata-accu's zouden niet alleen ten minste duizend laad- en ontlaadcycli, goed voor zo'n drie jaar gebruik, mee moeten gaan, ook zouden de accu's snel opgeladen kunnen worden. Volgens HP is een half uur aan de lader voldoende om de cellen tot 80 procent van hun capaciteit op te laden.

Om die buy guides te kunnen maken op basis van zelf geteste producten, moeten we redactioneel flink aan de bak. We hebben hier de afgelopen maanden naartoe gewerkt, onder meer door een fulltime-tester aan te nemen die in ons testlab verantwoordelijk is voor het verzamelen van alle relevante testdata. Ook hebben we eind vorig jaar de redactie gesplitst in een nieuws- en een reviewredactie. We verwachten dat we hierdoor efficiënter kunnen werken en zodoende extra producten kunnen testen.Veel van de producten die we tot nu toe onder handen namen, behoorden tot de beste en duurste in hun soort. Daarnaast gaan we eenvoudigere producten testen. Technisch niet heel spannend, maar wel producten die veel mensen kopen of waarover ze informatie willen. In de Desktop- en Laptop-BBG’s zien we bijvoorbeeld dat budget- en basissystemen altijd populair zijn. Niet zozeer omdat de echte tweaker warmloopt voor een laptop van vierhonderd euro, maar omdat het familielid dat om een koopadvies vraagt, er waarschijnlijk wel iets aan heeft.

We gaan dus meer van dit soort midrange-producten reviewen, vooral in de categorieën laptops, tablets, smartphones en televisies. Die reviews komen er anders uit te zien dan je van ons gewend bent; ze worden vooral korter. Dat heeft twee redenen; het scheelt tijd, waardoor we meer verschillende producten kunnen behandelen en daarnaast is de hardware bij dit soort producten vaak minder interessant dan bij de high-end variant, waardoor er minder over te vertellen valt.Dit betekent niet dat we producten minder uitvoerig zullen testen. Ook voor deze categorie producten zullen we in ons testlab de bestaande testprotocollen volgen; de reviewers baseren zich dus altijd op dezelfde testdata en -ervaringen. We gaan het alleen minder uitvoerig presenteren. We willen ook benadrukken dat dit niet betekent dat we andere zaken laten schieten; je hoeft dus niet bang te zijn dat we de echte Tweakers-onderwerpen en -producten hierdoor zullen schuwen. De nieuwe reviews zijn éxtra.

In de afgelopen tijd hebben jullie al aanpassingen aan de site kunnen zien die ons moeten helpen Tweakers groter, bekender en beter te maken. Dit doen we niet alleen voor jullie, maar ook voor nieuwe lezers. We zouden dit niet doen als we er niet van overtuigd waren dat dit noodzakelijk is. We zijn ervan overtuigd dat we met deze dergelijke aanpassingen niet alleen onze community, maar ook het bredere publiek, waarover we al eerder schreven, in staat stellen elkaar en anderen nog beter te helpen. Uiteraard zijn we er nog niet; er blijft altijd ruimte om te verbeteren, zowel inhoudelijk als technisch. Daar gaan we ook dit jaar mee verder, hopelijk met jullie hulp. Houd ons scherp en blijf bovenal betrokken!Om die betrokkenheid te blijven stimuleren, hebben we een ludieke actie bedacht rondom onze campagne. Meer informatie hierover vind je in dit speciale topic.

Sony en Lenovo voeren onderhandelingen over een samenwerkingsverband waarin de verlieslijdende pc-tak van Sony ondergebracht zou gaan worden. Dat bericht de Japanse publieke omroep. Sony zegt dat het bericht niet klopt.Sony Vaio Sony Vaio SVS1512X9EBDe onderhandelingen zouden niet om een overname van de pc-tak gaan, maar om de oprichting van een joint venture, bericht de Japanse publieke omroep NHK. Doel van Sony zou vooral zijn om de productiekosten terug te brengen en gebruik te maken van Lenovo's mogelijkheden om goedkoop op grote schaal onderdelen te betrekken. Sony zou wel van plan zijn om de Vaio-merknaam te blijven hanteren.Sony's Vaio-tak voor desktops en laptops lijdt al tijden verlies, mede door de flinke daling van de pc-verkopen wereldwijd. Lenovo is aan de andere kant een van de weinige bedrijven die wel groei weet te noteren met de verkoop van pc's. Sony geeft toe meerdere opties te bekijken wat betreft de toekomst van zijn pc-tak, maar de berichtgeving over de mogelijke samenwerking met Lenovo noemt het bedrijf tegenover Reuters 'inaccuraat'.

Lenovo is de laatste tijd flink bezig uit te breiden door middel van overnames. Het Chinese bedrijf nam onlangs de x86-servertak van IBM en Motorola Mobility van Google over.Skype heeft zijn software van een update voorzien waardoor gesprekken via de chatfunctie worden gesynchroniseerd over alle apparaten waarop de gebruiker is ingelogd. Tevens zijn de notificaties verbeterd.De vernieuwingen zijn verwerkt in een nieuwe versie van Skype for mobile, zo laat de dienst weten op zijn weblog. Volgens de Microsoft-dochter zitten de vernieuwingen in de applicatie vooral in de chatfunctionaliteit. Zo worden gesprekken via de chat nu gesynchroniseerd over alle apparaten die de gebruiker in bezit heeft. Dat betekent dat alle berichten beschikbaar zijn op tablet, smartphone en desktop of laptop, waarbij ook automatisch wordt aangegeven of een bericht wel of niet is gelezen. Daarnaast krijgen gebruikers een push-notificatie op al hun apparaten wanneer er een nieuw bericht is.

Tot nu toe kwamen berichten op slechts één apparaat binnen als een gebruiker op meerdere apparaten was ingelogd.Gebruikers klaagden al geruime tijd over het ontbreken van synchronisatie van berichten tussen apparaten. Een half jaar geleden liet Skype al weten hieraan te zullen werken.Skypes nieuwe applicatie voor mobieltjes heeft ook verscheidene vernieuwingen onder de motorkap. Zo belooft het bedrijf dat het opstarten en afsluiten van de software sneller gaat. Daarnaast verbruikt Skype minder van de accu.In de komende maanden gaat Skype op mobieltjes nog een aantal veranderingen doorvoeren. Zo moeten notificaties op termijn alleen worden verstuurd naar apparaten die het meest worden gebruikt. Notificaties hoeven zo niet meerdere malen gelezen te worden doordat zij naar verschillende apparaten worden verstuurd. Tenslotte wordt de lijst met favoriete contactpersonen op termijn ook gesynchroniseerd tussen apparaten.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.