Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

31/01/2017

Accu Dell Inspiron 1200

De kwartaalcijfers waren opnieuw niet rooskleurig voor HP. De omzet daalde in HP's derde fiscale kwartaal met 5 procent ten opzichte van vorig jaar en de grootste computerfabrikant leed een verlies van 8,9 miljard dollar. Van grote invloed was echter een eenmalige afschrijving van 10,8 miljard dollar, die onder andere verband hield met kosten voor overnames en reorganisaties. De omzet van vier van de zes divisies liep terug en wat betreft de pc-tak was dat tien procent. De omzet uit Europa kwam 4 procent lager uit en die uit Azië, wat als een groeimarkt wordt gezien, daalde met 7 procent ten opzichte van vorig jaar. Volgens Whitman zit HP echter aan het begin van een ommekeer die nog jaren gaat duren. De ceo heeft begin dit jaar een flinke reorganisatie in gang gezet waarbij 27.000 banen op de tocht staan.

Samsung brengt eind april een nieuwe alles-in-één-computer uit in Nederland. De Ativ One 7 2014 beschikt over een 24"-scherm met ips-paneel en een resolutie van 1920x1080 pixels. De prijs van het desktopsysteem bedraagt 1399 euro.De opslagcapaciteit van de Ativ One 7 2014 bedraagt 1TB, maar niet bekend is met welke processors en geheugenhoeveelheden Samsung het model gaat uitrusten. Op de CES-beurs stond een model met 8GB ddr3 en Core i5 4200U, waardoor in ieder geval aangenomen kan worden dat het om zuinige mobiele processors gaat, die normaal gesproken in laptops te vinden zijn.Het 24"-scherm met full-hd-resolutie heeft kijkhoeken van 178 graden, wat erop wijst dat het om een ips-paneel gaat. Verder maakt Samsung melding van de aanwezigheid van twee 7W-speakers, die via bluetooth ook muziek van Galaxy-toestellen kunnen weergeven als de all-in-one zelf in slaapmodus staat.

Alle aansluitingen zitten aan de achterkant, onder andere twee usb 2.0- en twee usb 3.0-poorten, een duo hdmi-interfaces en ethernet. De geheugenkaartlezer zit aan de zijkant. Het ontwerp van het model heeft wat weg van een grote Galaxy Note-tablet op een standaard en Samsung brengt het model alleen in het wit uit. De Ativ One 7 2014 komt eind april beschikbaar voor een startprijs van 1399 euro.Asus gaat dit jaar het aantal verschillende Eee PC-netbooks terugbrengen. De wildgroei heeft volgens de Taiwanese fabrikant voor onduidelijkheid bij consumenten gezorgd. Ook brengt de fabrikant de kosten terug met een kleiner aanbod.De Eee PC van Asus was de allereerste netbook die beschikbaar kwam en de fabrikant kreeg hiermee grote bekendheid. In 2008 bracht het bedrijf daarop meer dan twintig verschillende varianten van de kleine laptop op de markt onder verschillende namen zoals Eee PC 901, Eee PC 1000 en Eee PC S101. Daarnaast verschenen er veel andere apparaten onder de Eee-vlag, zoals nettops, afstandbedieningen, toetsenborden en tv's, en zouden er ook Eee-moederborden op stapel staan..

Toshiba zal tijdens de Consumer Electronics Show, begin januari 2013, een sdhc-geheugenkaart tonen met ingebouwde TransferJet-technologie. TransferJet is vergelijkbaar met NFC, maar wel vele malen sneller. Behalve de geheugenkaart ontwikkelde Toshiba ook een Transferjet-adapter.Toshiba zal tijdens de CES een zogeheten reference design tonen; een ontwerp waarop andere sdhc-geheugenkaarten gebaseerd kunnen worden. De geheugenkaart beschikt behalve over het nodige geheugen, ook over de TransferJet-technologie. TransferJet is een draadloos protocol, waarmee over korte afstand data uitgewisseld kan worden. De snelheid zou effectief gezien rond de 375Mbit liggen, maar de afstand tussen twee apparaten met TransferJet mag maximaal een centimeter of twee zijn. Er zijn al telefoons of fotocamera's met de technologie, die echter nog weinig populair is.

Toshiba's nieuwe geheugenkaart kan foto's of video versturen naar een tablet of laptop die overweg kunnen met het TransfetJet-protocol. Om het aantal apparaten te vergroten waarmee de nieuwe geheugenkaart kan communiceren, ontwikkelde Toshiba ook een externe TransferJet-chip, die middels mini-usb in een tablet of smartphone geprikt kan worden. De tablet of smartphone moet dan wel over Android 3.0 of nieuwer beschikken. Of de usb-dongle ook in Windows-apparaten gestoken kan worden, is onduidelijk; in theorie hoeft het besturingssysteem alleen het usb-protocol te beheersen. De dongle zal pas in maart 2013 te koop zijn, voor een nog onbekende prijs.Telecomprovider Vodafone heeft nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop en tablet aangekondigd. De provider biedt 7GB aan data voor 47,50 euro per maand op een snelheid van 28,8Mbps. Daarnaast zijn er speciale iPad-abonnementen.

Vodafone-logoEr zijn vier laptop-abonnementen die 10, 17,50, 27,50 en 47,50 euro per maand kosten. De bijbehorende datalimieten zijn respectievelijk 200MB, 500MB, 2GB en 7GB, met snelheden oplopend van 1,8Mbps bij het goedkoopste abonnement, tot 28,8Mbps bij het duurste abonnement. Hoewel de topsnelheid op 28,8Mbps ligt, heeft de provider daarvoor geen landelijke dekking. Alleen in enkele steden in de Randstad kan deze snelheid geleverd worden. Vodafone geeft de eerste 4 of 12 maanden de helft korting op het maandbedrag, afhankelijk van of er een eenjarig of tweejarig abonnement wordt afgesloten. Voor internationale gebruikers is er een dagbundel die 7,50 euro kost, waarbij 50MB aan data verstookt mag worden in 42 landen, die Vodafone Passport-landen noemt.

Voor zakelijke gebruikers zijn er internationale abonnementen, waarbij in de Passport-landen van mobiel internet gebruikgemaakt kan worden. De prijzen zijn 20, 25, 40 en 60 euro per maand, met datalimieten variërend van 200MB tot 2GB. Bij het duurste abonnement mag 2GB aan data internationaal verstookt worden, en daarnaast nog 7GB in Nederland. Het goedkoopste abonnement heeft een snelheid van 3,6Mbps, terwijl het duurste 28,8Mbps levert. Ook kunnen zakelijke gebruikers een van de vier laptopabonnementen kiezen die aan consumenten wordt aangeboden: de prijzen hiervoor liggen per maand iets lager dan de consumentenprijzen.Bij de aanschaf van een iPad bij Vodafone kan een abonnement van 10, 20 of 30 euro per maand worden afgesloten, waarbij de klant een datalimiet van respectievelijk 200MB, 500MB of 2GB krijgt. Het goedkoopste abonnement levert een snelheid van 3,6Mbps, terwijl de twee duurdere abonnementen het dubbele daarvan leveren. Het is ook mogelijk om voor de Samsung Galaxy Tab 10.1v een mobiel-internetabonnement af te sluiten.

Behalve abonnementen biedt Vodafone ook prepaid mobiel internet. Voor de laptop zijn bundels beschikbaar per dag, week, maand of kwartaal. Een dagbundel kost 2,50 euro en daarvoor mag 35MB aan data verbruikt worden. Voor een kwartaalbundel moet 50 euro betaald worden en dit levert een datalimiet van 1GB op. Een week en een maand kosten respectievelijk 10 en 20 euro, en hebben een datalimiet van 150 en 350MB. Deze prepaidbundels zijn ook voor de tablet beschikbaar.Computerfabrikant Acer is door twee Amerikanen aangeklaagd omdat zij van mening zijn dat het bedrijf nooit Windows Vista als besturingssysteem op een laptop met slechts één gigabyte aan werkgeheugen had mogen installeren.

Het Amerikaanse stel kocht in april 2008 een Acer Aspire 4520-5458 voor een bedrag van 568 dollar, of ongeveer 430 euro. De laptop, die inmiddels ongeveer 450 dollar kost, werd verkocht met een installatie van Microsofts besturingssysteem Windows Vista Premium. Bij de aanbevolen systeemeisen van dat os staat dat naast 1GB werkgeheugen ook 128MB geheugen voor de grafische kaart aanwezig moet zijn. De Aspire werd echter met slechts 1GB geheugen geleverd, waaruit ook de gpu moest putten. Volgens de aanklacht zouden de kopers bij Acer geklaagd hebben over de tegenvallende prestaties, maar zou een medewerker van het bedrijf de zaak hebben afgedaan met de opmerking dat de minimum-systeemeisen van Vista 512MB geheugen voorschrijven.

Volgens de website van Microsoft is dat inderdaad het geval, maar is 512MB alleen voldoende in combinatie met Vista Home Basic. Voor de Premium-editie, die met de laptop werd geleverd, is 1GB vereist, waarbij de videokaart dus nog eens van 128MB geheugen voorzien dient te zijn. Het tweetal zag zich genoodzaakt het geheugen van de Aspire uit te breiden teneinde de laptop te laten functioneren zoals hen was voorgespiegeld. Met de rechtszaak willen de aanklagers Acer voor de bijkomende kosten verantwoordelijk stellen en eisen ze een schadevergoeding van het bedrijf. Bovendien willen zij van hun rechtszaak tegen Acer een zogenoemde class action-zaak maken, zodat ook andere gedupeerden voor een vergoeding in aanmerking kunnen komen.Voor de vijfde keer organiseert Tweakers.net de Gouden Steeksleutel Awards. Hierbij worden door bezoekers de beste fabrikanten en producten van het jaar gekozen. Tot eind oktober kunnen bedrijven en producten worden genomineerd.

Gouden Steeksleutel Awards 2011Net als alle voorgaande jaren, trappen we de Gouden Steeksleutel Awards af met een nominatieronde, waarbij alle tweakers hun mening kunnen geven. Er zijn dit jaar 25 categorieën, variërend van laptops en grafische kaarten tot webwinkels en games, waarin producten en bedrijven genomineerd kunnen worden.Voor elk van de categorieën is op het forum een topic aangemaakt, waarin bezoekers nominaties kunnen aandragen en bediscussiëren. De nominatiefase eindigt op maandag 31 oktober om 23.59 uur.Na het nomineren is het tijd om de balans op te maken en de definitieve kandidaten voor de uiteindelijke stemronden vast te stellen. Vanaf 7 november kunnen alle bezoekers vervolgens gedurende drie weken hun stem uitbrengen. De uitslag wordt op 1 december bekendgemaakt, zowel op Tweakers.net als op de speciale actiesite.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.