Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

02/02/2017

Accu Asus X72F

Intel AtomDe benchmarkresultaten werden gevonden door TechTastic, die meldt dat het scherm een resolutie van 1920x1128 pixels heeft. De echte resolutie van het scherm bedraagt echter 1920x1200 pixels; de resterende 72 'missende' pixels worden gebruikt voor de menubalk. Uit de gegevens van GFXBench kan verder afgeleid worden dat de x86-processor, die maximaal op 1,6GHz tikt, waarschijnlijk de Atom Z2560 uit de nieuwe Clover Trail+-serie betreft. Ook de in de tablet gebruikte gpu, een PowerVR SGX 544MP, wijst daarop. De tablet draaide tijdens de test Android 4.2.2. Uit de fingerprint blijkt dat Asus het typenummer ME302C hanteert.

Uit de gegevens van GFXBench blijkt ook dat Asus de nieuwe tablet waarschijnlijk in de EeePad-serie uit wil brengen. Die serie bestaat onder andere uit convertible tablets, die Asus onder naam 'Transformer' schaart. Deze tablets kunnen in een toetsenborddock geklikt worden, waardoor er een laptop ontstaat. Mocht de ME302C inderdaad een Transformer worden, dan zou de keuze van Asus voor een convertible tablet met Android en een Intel-processor in lijn zijn met het advies van Intel. De chipgigant zou fabrikanten van laptops geadviseerd hebben om hybride modellen met touchscreens te voorzien van Android. De reden daarvoor zou de matige ontvangt van Windows 8 en de populariteit van Android-tablets zijn.Intel zou zijn afnemers hebben laten weten dat ze kunnen rekenen op een prijsverlaging van mobiele Sandy Bridge-processors. Het bedrijf zou de prijzen van zijn Core i3- en Core i5-processors met zo'n tien tot vijftien procent verlagen.

De prijsverlaging waarvan Digitimes melding maakt, zou bedoeld zijn om inventarissen bij fabrikanten te laten slinken. De website baseert zich daarbij op bronnen bij notebookfabrikanten. De huidige generatie Sandy Bridge-processors die in laptops gebruikt worden, moet rond april worden opgevolgd door de nieuwe generatie snellere, zuinigere processors. Deze Ivy Bridge-serie processors moet onder meer de ultrabookmarkt een stimulans geven.De nieuwe generatie 22nm-Ivy Bridge-processors zou marginaal duurder worden dan de huidige Sandy Bridge-prijzen. Met een prijsverlaging zouden fabrikanten hun 'oude' modellen makkelijker kunnen slijten. Wanneer de prijsverlaging precies van kracht wordt, kon Digitimes niet melden. Evenmin noemt de website exacte cijfers. Wel zouden notebookfabrikanten de prijzen van ultrabooks met Core i5-processors laten zakken tot 800 of 900 dollar.Dell heeft een desktop en een laptop in zijn Alienware-serie aangekondigd. Beide systemen zijn voorzien van de nieuwe generatie Core i-processoren, ook bekend onder de codenaam Sandy Bridge. Tevens geeft de fabrikant de XPS 17 een update.

Dell heeft zijn Alienware mx17-laptop een upgrade gegeven waardoor het apparaat bij revisie 3 is aanbeland. De nieuwste versie wordt aangedreven door een Core i5- of i7-processor uit de Sandy Bridge-familie, die op een Intel P67 Express-chipset wordt geprikt. Klanten krijgen voor de videokaart de keuze uit de GTX 460M van Nvidia met 1,5GB werkgeheugen, de HD6870M met 1GB van AMD of de HD6970M met 2GB van AMD. De laptop is voorzien van een full-hd-scherm met een refreshrate van 120Hz en heeft een wireless-hd-zender aan boord. Tevens is er een hdmi-ingang, zodat op het scherm van de laptop een blu-ray-speler of spelcomputer kan worden aangesloten.

De nieuwste Alienware Aurora-desktop van het bedrijf is nu ook voorzien van Sandy Bridge-cpu's, die standaard zijn overgeklokt en waarvan de warmte met waterkoeling wordt afgevoerd. Het systeem heeft ondersteuning voor zowel CrossFire als sli en heeft 400W aan boord, puur om de videokaarten van stroom te voorzien. De kast kan worden besteld in twee verschillende soorten afwerking: mat zwart of donker chroom. De Aurora heeft een startprijs van 1799 dollar, terwijl de simpelste versie van de mx17 1499 dollar moet gaan kosten. Beide systemen zijn vanaf 10 januari in Amerika te bestellen. Andere gebieden volgen later.

Naast de nieuwe Alienware-systemen heeft ook de XPS 17-laptop een opfrisbeurt gekregen. Klanten kunnen kiezen uit het hele bereik van Sandy Bridge-cpu's, dat zowel dualcore- als quadcore-chips bevat. De videokaart komt uit de nieuwe 500-lijn van Nvidia. Verder beschikt ook deze laptop over widi, om draadloos beelden naar een tv te versturen, en het scherm heeft een maximale resolutie van 1920x1080 pixels. Klanten kunnen ook kiezen voor een duurder paneel, dat 3d-ondersteuning heeft. Dit heeft wel tot gevolg dat Nvidia's Optimus-techniek niet meer beschikbaar is. Dell heeft het traditionele toetsenbord van de vorige editie vervangen door een chiclet-exemplaar. De nieuwe XPS 17 is vanaf 1 februari in Amerika verkrijgbaar. De simpelste variant gaat 1449 dollar kosten.

Sony heeft op de IFA-beurs in Berlijn de Vaio Tap 11 aangekondigd. De net geen centimeter dikke 11,6"-tablet is voorzien van een Intel Haswell-processor en een full hd-scherm. Een toetsenbord met touchpad is magnetisch à la Microsoft Surface aan de tablet te bevestigen.Sony heeft de Tap 11 onder de Vaio-serie van laptops geschaard en daar zijn de specificaties ook naar. De tablet kan uitgerust worden met een zuinige Intel Haswell-processor, in combinatie met 4GB werkgeheugen. Voor opslag kan de tablet worden voorzien van een ssd met een maximum capaciteit van 512GB. Het gewicht komt, exclusief toetsenbord, uit op 780 gram.Het toetsenbord van de Tap 11 dient niet alleen als invoerapparaat, maar kan ook als cover voor het tabletscherm gebruikt worden. De verbinding met de tablet verloopt draadloos, waardoor het toetsenbord ook op afstand te gebruiken is. Als tablet en toetsenbord - magnetisch - aan elkaar geklikt zijn, wordt de accu van het toetsenbord automatisch opgeladen. De accu in de tablet moet het bij normaal gebruik zeven uur op een lading volhouden.

Net als eerdere Sony-tablets is de Tap 11 van een infraroodzender voorzien. Daarmee kan de tablet dienen als afstandsbediening voor bijvoorbeeld televisies en home cinema-sets. Daarnaast is de tablet voorzien van wifi-n, bluetooth 4.0, usb 3.0, hdmi, een micro sd-kaartslot, een lte-modem en nfc. Aan de achterzijde van de tablet bevindt zich een 8 megapixelcamera, terwijl er aan de voorzijde een 2 megapixelexemplaar prijkt.Sony zal dit najaar een goedkoop model van de Tap 11 in het wit uitbrengen voor 850 euro. Een duurder zwart model zal 1300 euro gaan kosten. Het is nog niet bekend wat de exacte specificaties van de verschillende uitvoeringen zijn.Samsung stapt uit de markt voor optische drives, beweren Koreaanse media. Samsung produceert lezers en branders voor schijfjes als onderdeel van Toshiba Samsung Storage Technology, waarin het een aandeel van 49 procent heeft. Dat aandeel zou Samsung verkopen.

Het samenwerkingsverband Toshiba Samsung Storage Technology Corporation werd in 2004 opgericht, maar Samsung zou er na tien jaar uit willen stappen en zijn deel verkopen, beweert de Koreaanse editie van Cnet. De reden zou zijn dat de verkoop van odd's al jaren daalt. Niet alleen is de verkoop van pc's in een vrije val beland, maar ook gebruiken steeds minder laptops nog optisch loopwerk.TSST zou al jaren verlieslijdend zijn. Niet bekend is of en wanneer Samsung officieel bekend gaat maken uit de joint venture te stappen. De verkoop van zijn belang van 49 procent zou onderdeel zijn van het streven zich op nieuwere opslagmedia zoals de ssd-markt te richten. Eerder verkocht Samsung al zijn hdd-bedrijfstak aan Seagate als onderdeel van deze strategie.

AMD gaat zijn Tigris-platform voor laptops begin volgende maand officieel aankondigen. Het platform stelt op 45nm geproduceerde dualcore-cpu's van AMD en grafische kaarten uit de Mobility Radeon M9x-serie beschikbaar voor notebooks.AMD notebookAMD gaat zijn platform voor notebooks met een scherm van 14"of groter, Tigris genaamd, introduceren op de Computex-beurs, die van 2 tot en met 6 juni in Taiwan plaatsvindt, meldt Digitimes. Het Tigris-platform bestaat uit een Caspian-cpu - een op 45nm gebakken dualcore met ondersteuning voor ddr2 800MHz-geheugen - en een RS880M-chipset met SB710-southbridge, wat betekent dat de notebooks onder andere over hdmi kunnen beschikken en maximaal twaalf usb-poorten kunnen bevatten. Daarnaast kunnen Tigris-laptops over een op 55nm of 40nm geproduceerde grafische kaart uit de Mobility Radeon M9x-serie beschikken.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Les commentaires sont fermés.