Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

05/04/2017

Accu Lenovo L08N6Y02

Een vraag die dan opkomt is de vraag of één bedrijf wel twee verschillende producten kan leveren die allebei kwalitatief goed zijn. HP denkt van wel en beweert zelfs dat er grondig naar de organisatie gekeken moet gaan worden als het bedrijf hier niet meer toe in staat is. Het gebruik van twee merken heeft HP geen windeieren gelegd. HP heeft marktaandeel verloren sinds de fusie omdat een groot aantal detaillisten hun omzet niet voor 80 procent uit HP-hardware wilden laten bestaan. Dit heeft echter weinig tot geen invloed gehad op het bedrijf. Analisten vinden echter dat het bedrijf nog wel wat meer energie mag steken in het integreren van de twee merken, het blijft echter onduidelijk hoe dan precies. Ook vinden de analisten dat HP moet gaan proberen de omzet in de low end-markt te gaan vergroten:

HP logo kleinOne area in which HP must improve is the low end of the desktop market--that's where the sales volumes are, Baker said.While HP has done a great job with some of the premium stuff--Media Center PCs and DVD burners--right now there's not a lot of volume in those categories. It makes it tough for them to maintain share in the market, he said. Op de site van Fujitsu is informatie verschenen over de Stylistic 3500. Dit is een nieuwe Tablet PC met een 500MHz Celeron ULV processor en maximaal 256MB geheugen. Verder is het slechts 1500 gram wegende apparaat onder andere voorzien van een ATi Rage Mobility, 15GB opslagruimte en 100Mbit netwerk. Het 10,4 TFT touchscreen is in drie uitvoeringen te krijgen; voor binnen, buiten of beide. Volgens het bedrijf is de nieuwe Tablet PC uitermate geschikt om zowel desktop als laptop computers te vervangen. Hoewel de accu slechts een uur of vier mee gaat zullen er diverse docking-stations te krijgen zijn. De prijzen beginnen vanaf 3899 dollar:

The introduction of the Stylistic 3500, coupled with the support of major software companies, demonstrates FPC's commitment to the transition of the pen tablet into a mainstream enterprise computing device, said Sara Nelson, FPC's vice president of marketing. We developed this solution to combine the mobility and flexibility of a pen tablet with the ability to deliver the high-performance and computing power of a desktop computer.As the leader in the pen tablet marketplace, FPC has been 'first to market' with many technologies and the Stylistic 3500 continues that tradition, she said.Een vliegveld in Californië is afgelopen vrijdag zes uur gesloten geweest voor alle passagiers en al het vliegverkeer. Tijdens de gebruikelijke security check van de handbagage stuitte de röntgenscanner op een verdacht pakket. Nadat de FBI en de politie erbij waren gehaald en het vliegveld was afgesloten, kwam men er zes uur later achter dat het om een doodnormale Apple Titanium Powerbook G4 ging. De röntgenstralen van de scanmachines bleken te zwak te zijn om de behuizing van de Titanium Powerbook te penetreren:

Apple Titanium Powerbook G4After six hours, the police determined that the Powerbook was indeed a Powerbook and not a bomb - its hapless owner was released from questioning, and the airport was free to return to its business. The scare was blamed on the titanium used in the laptop casing - officials said this could have given a false reading Let's hope this mix-up had something to do with the x-ray machine, rather than some magical shielding properties possessed by the Titanium PowerMac G4. If somehow it's the latter, Apple could have an awful lot of product liability suits on its hands.Microsoft heeft gisteren tijdens de Europese editie van TechEd 2005 meer informatie vrijgegeven over Microsoft CRM, een Customer Relationship Management-pakket. Het meest opvallende is dat het softwarebedrijf besloten heeft om versie 2.0, dat gepland stond voor het eerste kwartaal van 2004, over te slaan en direct door te gaan naar versie 3.0. De eerste versie van Microsoft CRM is in januari 2003 op de markt gebracht en sindsdien is een nieuwe versie verscheidene malen uitgesteld. Het is de bedoeling dat het softwarepakket in het eerste kwartaal van 2006 op de markt komt. Een aantal partners zal al in augustus van dit jaar de beschikking krijgen over de software en in september zal een bètatest van start gaan. Een eerste alphaversie was in het laatste kwartaal van 2004 al vrijgegeven.

CRMEen van de nieuwe features in Microsoft CRM 3.0 is het onderdeel marketingtools. Via deze functies is het mogelijk lijsten met potentiële klanten te beheren, advertenties en marketingcampagnes te tracken en de reacties van klanten op te slaan. Verder is het mogelijk gemaakt om de software beter aan te passen voor specifieke markten en bedrijfsprocessen. Daarnaast is de koppeling van het softwarepakket met Microsoft Outlook verbeterd, zodat bijvoorbeeld gebruikgemaakt kan worden van de kalenderfunctionaliteit in Outlook. Ook is de user interface van het programma veranderd, zodat deze qua screenflow en lay-out meer op Outlook is gaan lijken.De derde versie van Microsoft CRM zal 'roll-based interfaces' bevatten en zal daarnaast beschikken over een nieuwe synchronisatie-engine om databases op laptops en handhelds synchroon te houden met de centrale database. Daarnaast zijn verschillende kleinere verbeteringen doorgevoerd. Het Redmondse softwarebedrijf zal een speciale editie van Microsoft CRM 3.0 uitbrengen voor kleinere bedrijven met minder dan 75 medewerkers. Daarnaast is het de bedoeling dat er een nieuw licentiemodel wordt ingericht, waarbij organisaties het pakket niet aanschaffen maar per maand een bepaald bedrag betalen. Ook zal het mogelijk worden om de applicatie tegen betaling buiten de deur te hosten en te laten beheren. De prijzen voor de verschillende licentievormen zijn nog niet bekend.

Op FiringSquad lezen we dat Epic een softwarematige renderer voor Unreal Tournament 2003 heeft uitgebracht. Epic heeft Pixomatic van RAD Game Tools gebruikt als renderer. Michael Abrash en Mike Sertain hebben dit programma geschreven. Abrash is onder andere bekend van zijn boeken en natuurlijk zijn bijdrage aan het spel Quake. Pixomatic is bedoeld om een breed publiek aan het gamen te krijgen. Langzame of ontbrekende 3D-kaarten mogen volgens Epic geen belemmering zijn voor gamers. Het programma biedt MIP mapping, bi-linear filtering, alpha-blending, alpha-test, point sprites, multi-texture en een scala aan andere features. Pixomatic produceert on-the-fly MMX-, 3DNow!- en SSE-code op een acceptabele snelheid. De reacties op het forum van FiringSquad zijn verdeeld maar redelijk positief:Pixomatic logo kleinJust given it a shot, not bad actually certainly not as bad as I thought it would be. You certainly need a very fast CPU. On my 2.5GHz P4 @ 800x600 it was barely playable, and at 320x240, although the frame rate was smooth, it looked like a GameBoy Advance game blown up on a large TV.

[...] This would be a good idea for laptop owners with poor 3D cards (read no 3D cards), or for office PC owners for the same reasons. It would certain help people like me who works in a game shop and have to put up with people bringing these games back coz their graphics card isn't fast enough, don't have the right drivers etc. AMD heeft gisteren bij de Amerikaanse federale rechter een zaak tegen Intel aangespannen wegens misbruik van diens monopolie op de x86-markt. Intel zou op onwettige wijze computerfabrikanten onder druk hebben gezet om geen AMD-processoren te gebruiken, bedrijven die meer dan een toegestane hoeveelheid AMD-chips kochten financieel straffen, en klanten dwingen om AMD te boycotten. 'Een monopolist als Intel mag dit simpelweg niet doen', motiveert AMD-voorzitter Hector Ruiz de aanklacht (.pdf) in een open brief. 'Intel is verantwoordelijk voor prijsopdrijving en onthoudt klanten wereldwijd het recht om zelfstandig een keus te maken.' Volgens hem levert Intel wereldwijd tachtig procent van de x86-processors, en haalt het bedrijf daar maar liefst negentig procent van de omzet in deze markt mee binnen. Eerder heeft de Japanse Fair Trade Commission Intel al veroordeeld wegens monopoliemisbruik, een veroordeling die door Intel niet zou worden betwist. Ook de Europese Unie heeft een onderzoek tegen de chipgigant aangekondigd.

AMD logo De lijst met klachten is lang. Bedrijven als Dell, Sony, Toshiba, Gateway en Hitachi zouden naar aanleiding van 'enorme' betalingen en kortingen exclusieve contracten met Intel hebben gesloten. Sony's AMD-verkopen, bijvoorbeeld, daalden onder invloed van dergelijke afspraken van 23 procent in 2002 naar nul procent nu. Gateway liet optekenen dat Intel het bedrijf na een deal met AMD 'tot moes had geslagen'. NEC zou miljoenen dollars hebben getoucheerd in ruil voor de belofte om een plafond van tien procent AMD-gebruik te hanteren. HP raakte een toegezegde korting kwijt na de aankondiging dat het laptops met AMD-chips zou uitrusten; pas na een vergelijkbaar akkoord - ook hier zou het bedrijf maximaal tien procent AMD mogen verkopen - werd de korting alsnog uitbetaald.

Intel logo Compaq moest volgens de aanklacht stoppen met het kopen van AMD-materiaal nadat Intel de levering van serverprocessoren had opgeschort. De toenmalige Compaq-bestuurder Michael Capellas zei over het conflict dat hij 'een pistool tegen zijn hoofd had gekregen.' Ook dat ketens als Media Markt, verantwoordelijk voor 35 procent van de Duitse retailmarkt, en Office Depot geen AMD verkopen zou boze opzet zijn. Tot slot maakt AMD zich boos over technische ingrepen van Intel die alleen maar bedoeld zouden zijn om de concurrentie de kop in te drukken; zo zou AMD geen lid van de Advanced DRAM Consortium mogen zijn en zouden de zeer invloedrijke Intel-compilers met opzet langzamere code voor AMD-processors genereren.Vanavond zal AMD de zaak toelichten middels een conference call die live te volgen zal zijn op www.amd.com/breakfreewebcast. De bespreking, waar naast Hector Ruiz ook vice-president Thomas McCoy en advocaat Charles P. Diamond aan zullen deelnemen, begint om 18:15 Nederlandse tijd.

Bij de USB Workshop is vandaag het nieuws verschenen dat Belkin een 100Mbps Ethernet adapter op de markt heeft gezet die via een USB poort kan worden aangesloten. Hoewel de adapter voldoet aan de 10/100Mbps Ethernet standaard kan hij natuurlijk niet sneller werken dan de maximum snelheid van de USB interface die ‘slechts’ 12Mbps bedraagt. Vooral een interessant product voor notebook gebruikers die geen PCMCIA netwerkkaart kunnen of willen gebruiken:100Mbps USB Ethernet adapterThe new $50 network product is especially designed for notebook users, who wish to make use of the USB port rather than PC Card slot. It creates a true 10/100 Ethernet network. Users need simply plug the adapter into the USB port on their laptop/desktop computer, providing Plug-and-Play convenience, compatibility with all standard Ethernet networking equipment, including hubs, routers, switches, DSL modems, and cable modems.

Although the USB 10/100 Ethernet Adapter conforms to IEEE 802.3u standard, it cannot communicate with the rest of the network at speed beyond the maximum USB speed limit, 12Mbps. Ondanks het feit dat na de goedkeuring van producten door de Federal Communications Commission (FCC) meestal nog jaren kan duren voordat deze producten voor de consument verkrijgbaar zijn, denkt Internetnews dat producten met ultrawideband-technologie nog deze kerstmis onder de kerstboom terug te vinden zijn. Dit terwijl de FCC slechts vijftien maanden geleden zijn goedkeuring voor toepassingen van deze technologie in apparatuur gaf. Een leuke feature van de UWB-technologie is dat het met deze technologie mogelijk is om door muren heen te kijken. Het grootste voordeel van UWB is de betrekkelijke eenvoud van de zender. De signalen zitten onder de ruisgrens van bestaande technologiëen zoals GSM en WLAN. Hierdoor dient de ontvanger over een groot discriminerend vermogen te beschikken.

  1. http://akkusmarkt.blogs.lalibre.be/
  2. http://retrouve3.blogolink.com/
  3. http://gegensatz.mixxt.at

Les commentaires sont fermés.