Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

17/05/2017

Accu Acer Aspire 4820T G-524G64Mna

Heb je al ervaringen met deze tablet? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening met anderen die op zoek zijn naar een tablet. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je via het kopje ‘bezoekersreviews’ je persoonlijke review achterlaten.Wetenschappers van de Universiteit van Florida hebben een smartphonebatterij ontwikkeld die een week lang stroom blijft geven. Door gebruik te maken van grafeen is deze batterij ook nog eens ontzettend dun.Voordat iedereen ze gaat zoeken op internet: ze zijn er nog niet, het zijn prototypes. Het kan nog wel jaren duren voordat we deze batterijen daadwerkelijk in consumentenproducten tegenkomen.De batterij in kwestie is door de onderzoekers volgestopt met supercondensatoren die een grote hoeveelheid energie kunnen opslaan. Opladen zou slechts een paar seconden duren. De batterij kan tot wel 30.000 keer opnieuw worden opgeladen. Bij de huidige batterijen geldt dat ze tussen 300 en 500 keer volledig kunnen worden opgeladen. Daarna daalt hun capaciteit tot 70 procent van de originele capaciteit.

Het nieuwe batterijtje heeft de omvang van een vingernagel en is zelfs nog iets dunner dan dat. Door gebruik te maken van supercondensatoren met daarin bedrading van slechts één nanometer dun, en een hoog-energetische schil eromheen, kunnen ze supersnel worden opgeladen.Te verwachten valt dat elektrische auto’s er ook wat aan kunnen hebben, en natuurlijk andere elektrische apparaten. 30.000 keer opladen is erg veel. In principe zou zo’n batterij een half millennium mee moeten gaan. Na maximaal 7000 keer opladen zullen de batterijen in de huidige generaties smartphones en tablets het begeven. Dan ben je ook wel negentien jaar verder. De batterij overleeft daarmee wel ruimschoots de economische levensduur van een tablet.Batterijen zijn al tien jaar op dezelfde technologie gebaseerd. Toch valt wel te verwachten dat er nu harder gewerkt zal worden aan het verbeteren van batterijen. Sinds de problemen met de ontploffende batterij van de Samsung Galaxy Note 7, die hierdoor van de markt moest worden gehaald, zoeken fabrikanten naar alternatieven voor de aloude lithium-ionbatterij.

Een hoop problemen met voortijdig leeg rakende smartphones en tablets moeten zo langzamerhand eens worden opgelost. Daar wordt nu in Florida dus aan gewerkt, het is alleen de vraag wanneer de nieuwe batterij in massaproductie kan worden genomen.De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is beschikbaar in een 32GB Wifi-versie en draait op Android 5.0 Lollipop. Verder beschikt de tablet over een 9.7-inch amoled-display, een microUSB-poort, een octacore-processor, een vingerafdrukscanner, een microSD-kaartlezer en 3GB aan werkgeheugen.
In 2014 introduceerde Samsung de eerste generatie Galaxy Tab S-tablets met amoled-display en in september van 2015 worden deze modellen opgevolgd door een tweede generatie. De nieuwe tablets gaan onder de naam Galaxy Tab S2 en komen met een 4:3 beeldverhouding, een octacore-processor en Android 5.0 Lollipop. De Galaxy Tab S2-serie bestaat uit de 9.7-inch Galaxy Tab S2 9.7 en de 8-inch Galaxy Tab S2 8.0. Op deze pagina vind je alle specificaties, features en prijzen van de Galaxy Tab S2 9.7.

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is voorzien van een 9.7-inch scherm met een opvallende 4:3 beeldverhouding. Dit zorgt volgens de Koreaanse fabrikant voor een betere entertainmentervaring. De belangrijkste feature van dit model is echter nog steeds het display, Samsung maakt namelijk gebruik van de amoled-techniek. Deze techniek is vergelijkbaar met oled en zorgt ervoor dat er een hoog contrast en een hoge helderheid gegenereerd kan worden. Volgens de Koreaanse fabrikant biedt de tablet een contrastratio van 100.000:1 en wordt meer dan 94 procent van de Adobe RGB-kleuren weergegeven. Daarbij is een amoled-display een stuk energiezuiniger dan een standaard lcd-display.De kijkervaring wordt verder geoptimaliseerd dankzij Adaptive Display. Deze functie stemt gamma, beeldverzadiging en scherpte automatisch af op de kleurtemperatuur en belichting van de omgeving. Daarnaast past Reading Mode de helderheid van het scherm aan zodat je langere tijd kunt lezen zonder je ogen te vermoeien.

Samsung rust de Galaxy Tab S2 9.7 uit met een 2.048 bij 1.536 pixels resolutie, wat dus neerkomt op een 4:3 beeldverhouding. Onder de motorkap heeft de Koreaanse fabrikant een octacore Exynos-processor met een kloksnelheid van 1.9Ghz geplaatst, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen is met een microSD-kaart van maximaal 128GB uit te breiden.Verder komt de tablet met optioneel 4G/LTE voor snel mobiel internet, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac en Bluetooth 4.1 voor draadloze communicatie, een 2.1 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, gps voor locatiebepaling en een 5.870mAh accu waarmee je zeker 8 uur vooruit moet kunnen. Ook beschikt de tablet over een usb-poort en een vingerafdrukscanner.

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 draait op Android 5.0 Lollipop, de op het moment van schrijven meest recente versie van Android. De tablet heeft toegang tot de Google Play Store waar je een groot aanbod aan applicaties kunt vinden. Over Android heen heeft Samsung weer de eigen TouchWiz-skin gelegd. Ook levert Samsung weer eigen toepassingen mee waaronder Smart Manager waarmee je in één oogopslag essentiële systeeminformatie zoals batterijniveau, beschikbare opslagruimte en RAM-geheugen bekijkt. Ook een anti-malwareoplossing met een extra beschermlaag wordt meegeleverd. Daarnaast biedt de Galaxy Tab S2 Multitasking en Pop-Up Window. Hiermee open je apps op meerdere schermen en werkt navigeren soepel. Door de verbeterde manier van opslaan op de Galaxy Tab S2 vind je bestanden gemakkelijk terug.De Galaxy Tab S2 9.7 wordt geleverd met Microsoft Office Solutions, voor het creëren en bewerken van documenten. Via OneDrive (twee jaar lang gratis) sla je tot 100 GB aan bestanden op in de cloud. Sluit de optionele Book Cover Keyboard aan voor een comfortabele typ-ervaring.

Samsung heeft de tablet wederom wat slanker en lichter gemaakt dan zijn voorganger. De Galaxy Tab S2 9.7 heeft een afmeting van 169 x 237.3 x 5.6 millimeter en weegt 389 gram. De tablet beschikt over een metalen frame en komt in een zwart en een witte variant op de markt.De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is in september 2015 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 499 euro. Er komt ook een 4G-versie voor 579 euro op de markt. Beide modellen zijn in het zwart of wit te koop.Zodra deze tablet beschikbaar is vind je aan de linkerzijde van deze pagina, onder het kopje ‘prijzen’, een overzicht van de laagste prijzen.Heb je al ervaringen met deze tablet? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening met anderen die op zoek zijn naar een tablet. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je via het kopje ‘bezoekersreviews’ je persoonlijke review achterlaten.

De nieuwe Surface-tablets, de Surface Pro 4 en Surface Book, slurpen je batterij leeg wanneer je de tablet opbergt en niet gebruikt. Eerder kwam al naar buiten dat de Surface Book problemen heeft wanneer je het display van zijn dock af haalt.Soms komt het voor dat wanneer je een early adopter van nieuwe producten of technieken bent, je noodgedwongen op enkele blaren moet zitten – omdat je een early adopter bent. Dat is ook het geval met de Surface Pro 4 en de Surface Book, twee nieuwe hybride tablet binnen de Surface-lijn van Microsoft. Wanneer je één van de twee producten uit zijn standby-modus haalt, dan zal de tablet niet alleen ongewoon warm aanvoelen, maar ook nog eens flink wat van je batterijpercentage hebben afgenomen.Bekijk ook 'Microsoft Surface Book pas in april te koop in Nederland'
Nu denk je misschien dat de tablet in standby-modus dus helemaal niet heeft uitgestaan – en als we de vele threads op verschillende fora mogen geloven, dan is dat inderdaad het geval en een vervelende driver van de Intel HD-processor lijkt hiervoor de boosdoener te zijn. Die driver kan overigens ook voor problemen in Microsoft Edge zorgen. Microsoft geeft aan op de hoogte te zijn van het probleem – tot die tijd raden we je aan de tablets niet in standby-modus te zetten, maar juist in de diepe slaapstand die je onder instellingen vindt.

Of natuurlijk helemaal uit, dan kan er niets misgaan. In beide gevallen moet je wel iets langer wachten totdat de tablets zijn opgestart.De Lenovo Yoga 900S is een slanke Windowsconvertible, wat wil zeggen dat je hem als tablet en als een soort laptop kunt gebruiken met het bijgeleverde toetsenbord. Dat toetsenbord kan 360 graden gedraaid worden.
De Lenovo Yoga 900S is een slanke Windowsconvertible, wat wil zeggen dat je hem als tablet en als een soort laptop kunt gebruiken met het bijgeleverde toetsenbord. Dat toetsenbord kan 360 graden gedraaid worden. De behuizing is gemaakt van een koolstofsamenstelling waardoor het apparaat weinig weegt. De batterijduur is volgens Lenovo 10,5 uur en de tablet wordt geleverd met een SSD van maximaal 512GB. De tablet loopt op Windows 10.De Yoga 900S is voorzien van een 12,5-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels, Windows 10-software, een Intel Core m-processor (max Core m7), maximaal 8GB aan werkgeheugen en onder meer usb 3.0-poorten. Het apparaat is 12,8 millimeter dun en weegt 999 gram. Ook is Dolby Audio aanwezig voor een optimale audioweergave.

Lenovo meldt dat dit de dunste Intel Core i-convertible op de markt is. De tablet is gezien zijn processor en dunnere ontwerp geen opvolger van de Lenovo Yoga 900, maar veeleer van de Yoga 3 Pro, die eveneens op een Intel Core m-processor loopt. De convertible komt met een usb type-c-poort, twee normale usb-poorten, wifi, bluetooth 4.0 en een camera aan de voorzijde. Een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden is niet aanwezig.De tablet loopt op Windows 10. Daarbij worden de Lenovo DoIt-apps geleverd, die tot meer productiviteit leiden. Onderdeel hiervan is ShareIt, die de tablet bestanden makkelijk laat delen, zelfs via een wifinetwerk. De meegeleverde probeerversie van McAfee LiveSafe moet hackers en virussen op een afstand houden. Verder vinden we Lenovo OneKey Recovery, Lenovo Companion 3.0, Lenovo Photo Master en LenovoREACHit op de tablet.Het design mag gerust als premium worden omschreven. De tablet is gehuld in een metalen jas die in diverse kleuren bechikbaar is. De tablet is bijzonder slank. Het ‘horlogescharnier’ van het toetsenbord is opgebouwd uit 813 verschillende componenten, die er samen vloeiend voor moeten zorgen dat de tablet in alle mogelijke standen kan worden gezet. Dat werkt zo soepel dat het met één hand kan worden bediend.

  1. http://dovendosi.kinja.com/
  2. http://dovendosi.bravesites.com/blog
  3. http://dovendosi.sosblogs.com/

Les commentaires sont fermés.