Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

18/05/2017

Batterij Compaq Presario C500

De Acer Aspire Switch 11 is beschikbaar in een 60GB of 128GB Wifi-versie en draait op Windows 8.1. Verder beschikt de tablet over een 11.6-inch ips lcd display met HD of Full HD-resolutie, usb- en hdmi-poorten, een Intel-processor en een keyboard dock.
De Acer Aspire Switch 10 met Windows 8.1-software ligt alweer een aantal maanden in de Nederlandse winkels maar een 10.1-inch hybride is niet voor iedereen optimaal. Acer brengt daarom de Acer Aspire Switch 11 met een groter scherm en een krachtigere processor op de markt. Op deze pagina vind je alle specificaties, configuraties, features en prijzen.De Acer Aspire Switch 11 is met zijn formaat van 11.6-inch iets groter dan de Aspire Switch 10 en dus comfortabeler in het gebruik als laptop. Niet alleen het formaat is groter geworden, ook komt er een versie met een hogere resolutie en een krachtigere processor op de markt. De Aspire Switch 11 komt in twee varianten;

De variant met modelnummer SW5-171 is gebouwd voor intensieve gebruikers en beschikt over een Full HD ips lcd-display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie. Ook zien we op de voorzijde een HD-webcam terug. Daarnaast is deze versie voorzien van een 4de generatie Intel Core i3 processor, 4GB werkgeheugen en een SATA-harde schijf van maximaal 128GB voor opslag. Voor fysieke verbinding van accessoires of een pc is de tablet voorzien van zowel een usb 3.0- als een usb 2.0-poort.De goedkopere versie, welke ook beschikt over een 11.6-inch ips lcd-display, krijgt het modelnummer SW5-111 mee. Dit model beschikt over een 1.366 bij 768 pixels resolutie en wordt uitgerust met een Intel Atom Z3745-processor welke een maximale kloksnelheid van 1.8GHz heeft. Onder de motorkap zien we verder 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan SSD opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Verder beschikt de tablet over een microUSB 2.0-poort, een volwaardige usb 2.0-poort en een 2 megapixel camera aan de voorzijde.

Er zijn ook een aantal overeenkomsten tussen beide modellen. Zo zijn beide Aspire Switch 11 hybriden voorzien van een microHDMI-uitgang waarmee de tablet met een display verbonden kan worden, een microSD-kaartlezer en Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 a/b/g/n voor draadloze communicatie. Beide tablets zijn voorzien van Gorilla Glass bescherming voor het display, maken gebruik van de Zero Air Gap-technologie voor het minimaliseren van reflecties en beschikken over een speciale coating die vingerafdrukken tegen moet gaan. Aan de voorzijde van de tablets bevinden zich nog twee stereoluidsprekers.De Acer Aspire Switch 11 draait op Windows 8.1-software, de op het moment van schrijven meest recente versie van Windows 8. Deze versie biedt toegang tot zowel de desktopinterface als de touch-interface. Acer levert ook een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal mee, en daarnaast wat zelf ontwikkelde apps als Acer Cloud.

Het design is één van de belangrijkste onderdelen van de Acer Aspire Switch 11. Het is namelijk een hybride laptop/tablet, wat inhoudt dat het display op een keyboard dock aangesloten kan worden. Dankzij de magnetische koppeling kan de tablet zonder sluiting in het dock geplaatst worden. De Acer Snap Hinge heeft twee haken om de tablet stevig aan het toetsenbord te koppelen, plus een 2-way connector waarmee de tablet gemakkelijk op zo’n manier geplaatst kan worden, dat er vanuit twee posities naar gekeken kan worden. De tablet kan eenvoudig aangesloten worden op of losgehaald worden van het scharnier.Acer heeft vier modi voor het gebruik van de Aspire Switch 10 verzonnen; notebook, tablet, display en tent.

Notebook modus – als volledig functionerende notebook PC met toetsenbord en touchpad op normaal formaat voor comfortabel typen en productief werken.
Tablet modus – als een tablet voor surfen op internet, films kijken en alles bij de hand hebben.
Display modus – gebruik het scherm om content te bekijken, zoals een presentatie tijdens vergaderingen of deel foto’s met vrienden.
Tent modus – voor het kijken van films in kleine ruimtes, zoals in een vliegtuig tijdens het reizen of aan een koffietafeltje.

Qua uiterlijk komen beide modellen grotendeels overeen met hun kleinere broer. Ook deze hybride tablets beschikken over een zilveren afwerking met zwarte accenten en een Chiclit-toetsenbord. De afmetingen bedragen 298 x 205 x 25 millimeter en het geheel heeft een gewicht van 1.550 gram.De Acer Aspire Switch 11 moet vanaf begin oktober 2014 in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs vanaf 399 euro.Zodra deze tablet beschikbaar is vind je aan de linkerzijde van deze pagina, onder het kopje ‘prijzen’, een overzicht van de laagste prijzen.Heb je al ervaringen met deze tablet? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening met anderen die op zoek zijn naar een tablet. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je via het kopje ‘bezoekersreviews’ je persoonlijke review achterlaten.Microsoft heeft na lang werken achter de schermen de laatste update klaar voor het verhelpen van het hardnekkige batterijprobleem bij de Surface Pro 3. Nogal wat gebruikers klagen er al maanden over dat de tablet veel te snel leeg lijkt te zijn.

Dit probleem ligt volgens Microsoft niet aan de batterij, maar aan de firmware die het gebruik van de accu aanstuurt. Er waren al eerder patches van die firmware uitgebracht, maar die hielpen onvoldoende. Met de patch die vandaag is uitgebracht, moet het lukken om de batterijproblemen voorgoed de nek om te draaien, hoopt Microsoft.Microsoft vergelijkt het probleem met een brandstofklep in een auto. Als die blokkeert, komt de benzine bij het tanken niet aan in de brandstoftank. De softwarematige brandstofklep in de firmware van de Surface Pro 3 is nu weggehaald, waardoor het apparaat weer juist weergeeft hoeveel stroom er nog is, en hoeveel er is verbruikt. Nogal wat gebruikers van het apparaat klaagden er de afgelopen maanden over dat hun tablet aangeeft dat hij leeg is, soms net nadat hij volledig was opgeladen.Hoe komt een eigenaar van een Microsoft Surface Pro 3 nu aan deze belangrijke update? Op een Engelstalig apparaat: ga naar settings (instellingen), vervolgens update & security, Windows Update, Check for Updates. Via die route kan worden nagegaan of de update voor het betreffende apparaat al klaar staat en kan worden gedownload.

De Surface Pro 3 is in 2014 aangekondigd. Al een tijdje geleden is de tablet opgevolgd door de Surface Pro 4. In dit artikel vind je de belangrijkste verschillen tussen de twee.Vlak voor de aankondiging van het product is de Lenovo Yoga Book per ongeluk al gelekt: dit zijn de eerste details van de opvallende tablet. Het gaat hier om een convertible die je ook als laptop kunt gebruiken. Digitale tekenaars zullen helemaal blij zijn met dit bijzondere apparaat.De verwachting is dat Lenovo vanavond, tijdens een presentatie op de IFA-beurs, enkele nieuwe producten zal aankondigen. Eén van die producten is, helaas voor de fabrikant, al gelekt voor de officiële onthulling. Het gaat hier om de Lenovo Yoga Book. Afgaande op de naam kun je het scherm van het apparaat helemaal naar achteren klappen, zodat je hem kunt gebruiken als tablet. Ook kun je het scherm omhoog zetten en het gebruiken als een laptop. Maar daar houd het niet bij op, want er is blijkbaar nog een optie beschikbaar.

Bekijk ook De Samsung Galaxy Book duikt weer eens op, mogelijke 2-in-1 van Samsung
De ruimte onder het scherm – waar normaliter een toetsenbord zou zitten – is namelijk een groot touchscreenoppervlak. Daar kun je een toetsenbord op projecteren, maar ook op tekenen met de meegeleverde Wacon-stylus. Digitale tekenaars zullen dus heel blij worden van dit apparaat. De Yoga Book wordt geleverd met Android of Windows 10 en beschikt over specs als een Intel Atom x5-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Het scherm is 10,1-inch groot en beschikt over een full hd-resolutie.Met een gewicht 700 gram is de Yoga Book ook helemaal niet zwaar. De batterij zou tot vijftien uur mee moeten gaan. De prijs van het apparaat ligt tenminste op 549 dollar (omgerekend 493 euro). Vanavond horen we er waarschijnlijk meer over.

Windows-computers zijn al tijden lang de meest betaalbare machines op de markt, en naast dat ze steeds goedkoper lijken te worden is ook het formaat bezig met een vlucht naar beneden. In deze review bekijk ik de Toshiba Satellite Click Mini, een 8.9-inch Windows hybride met toetsenborddock en een aantrekkelijk prijskaartje.Deze tablet/laptop hybride ruilt al voor 295 euro van eigenaar en daarmee is dit, op papier in ieder geval, één van de meeste goedkope complete systemen die je als eindgebruiker zou kunnen overwegen. Je hebt met dit systeem namelijk niet alleen een losse tablet maar in combinatie met het keyboarddock ook iets dat moet doorgaan als een kleine laptop. Ideaal voor studenten misschien?Goedkope apparaten blinken doorgaans niet echt uit in het design en dat is in dit geval niet anders. De Toshiba Satellite Click Mini is een wat saai ogende machine en doet, zeker vanwege het formaat, het best denken aan een ‘ouderwetse’ netbook. Als losse tablet vallen de brede randen rondom het scherm op, één van de redenen dat deze hybride met klein scherm niet extreem compact aanvoelt.

In de constructie is gebruik gemaakt van een hoop plastic, zowel voor de tablet als voor het losse toestenborddock. Toch valt het qua gevoel in de hand allemaal niet tegen. Het is duidelijk niet het meest luxueuze product op de markt maar als goedkope rommel voelt de Toshiba Satellite Click Mini ook weer niet. De Toshiba Satellite Click Mini is beschikbaar in twee kleurstellingen: een goudkleurige afwerking en een witte afwerking.Eén van de blikvangers op deze Toshiba Satellite Click Mini is natuurlijk het scherm. Met een resolutie van 19200 x 1200 pixels op een relatief klein 8.9-inch beeldscherm hebben we het over een hoge pixeldichtheid. Dit betekent dus erg scherpe teksten en veel details in bijvoorbeeld afbeeldingen en PDF-bestanden. Hoewel hoge resolutie beeldschermen ondertussen wel zo’n beetje de standaard genoemd kunnen worden is het voor veel Windows-gebruikers nog wel een beetje een nieuwigheid.

  1. http://dovendosi.comunidades.net/
  2. http://www.bloghotel.org/enablesyou/
  3. http://blogcity.jp/page.asp?idx=10057051

Les commentaires sont fermés.